Dzien dobry wszystkim!
U nas dzis wiosennie +1C

ajutro znowu -7C

obawiam sie wybralam nienajlepsze miejsce do zycia. Wspolczuje wszystkim chorowitkom my to przerabialismy w ten weekend, ja Amelia I Antos, poprostu katastrofa. Dziwny wirus mnie dopadl, bo nie mialam goraczki a bolaly mnie wszystkie miesnie a Tosiu oczywiscie szukal ukojenia w ramionach mamusi, ale jakos sie wykurowalismy imam nadzieje ze przeziebienie wiosenne mamy juz w tym roku zaliczone.....pokrzyzowalo nam to jednK plany ze sczepieniem I z badaniem hemoglobiny u Toska.
siva- bransoletka cudo, tez sobie zamowie, jesli zgodza sie wyslac za granice, ale to wlasciwie moze byc nadane jako list , w takiej babelkowej kopercie, ty po powrocie do pracy bedziesz daleko od swoich ksiezniczek wiec napewno bedzie ci przyjemnie zerkac na ich buzki
Dona- glowa do gory , wszystko sie jakos ulozy w pracy . Zdrowka dla corci
Ikasia- wow juz 18 tydz. Kurcze cudze ciaze to jakos tak szybko leca, buziaczki w brzuszek
Akuku- do Ciebie niezmiennie wysylam fluidy na dziewuszke
Blanka- wspolczuje przygody, zawsze mialas klaustrofobie? bo mojej szwagierce zaczelo sie w ciazy, a drugiej pojawil sie lek wysokosci, wyskoczyli niedawno w gory na narty I kiedy stanela na sczycie I zobaczyla jak jest wysoko dostala ataku paniki, dusznosci ze musieli pomoc jej jakos powoli sie stamtad skaturlac I tydzien w gorach spedzila na spacerach I czytaniu ksiazek.
Kasia- lubie czytac twoje posty bije z nich spokojem I relaksem:-)pelna organizacja - "posprzatalam " " prace napisalam" Areczek spi"pomoglam mezowi" u mnie to raczej wyglada tak- probuje cos ogarnac, 3 raz nastawiam wode na herbate I nie mam kiedy jej zalac, kiedy ja opruznie zmywarke;-)
Jeszcze raz zdrowka dla Was I dzieciaczkow I oby do wiosny

: