reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Milusia to teraz sobie wyobraż jak Naatnielem w ciazy jechalam na ktg po terminie i Marcin mnie przekonał zebym do windy siadła, bo na 4te piętro ciezko mi wejsc...od razu na pierwszym pietrze napchało sie tłum ludzi... po czym winda sie zacięła:szok: Ale i tak dzisiejszą przygode gorzej wspominam! juz nie wspomnę ze tu jeszcze pojawil sie strach o Filipa który sam samiutki w pokoju byl ...

Dona tak fryzjerka moja (jedna jedyna od x lat ) była u mnie w domu:) Ja juz z nią praktycznie jak z kolezanką żyje ;-)A że cięzko mi wyrwać się na te3,5 h to przyszła do mnie. sciela konce , wycieniowała i strzeliła blond pasemka :) zaczynam na nowo poraz setny przygodę z blondem :tak:

Ja zanim moj post strzelilam to juz pojawiły sie wasze wpisy :) Siva super , zachwycam sie Twoimi zdjęciami!
No i oczywiscie ciesze się ,że z Lenką ok:)

Dzien dobry wszystkim!

U nas dzis wiosennie +1C :-D ajutro znowu -7C:crazy: obawiam sie wybralam nienajlepsze miejsce do zycia. Wspolczuje wszystkim chorowitkom my to przerabialismy w ten weekend, ja Amelia I Antos, poprostu katastrofa. Dziwny wirus mnie dopadl, bo nie mialam goraczki a bolaly mnie wszystkie miesnie a Tosiu oczywiscie szukal ukojenia w ramionach mamusi, ale jakos sie wykurowalismy imam nadzieje ze przeziebienie wiosenne mamy juz w tym roku zaliczone.....pokrzyzowalo nam to jednK plany ze sczepieniem I z badaniem hemoglobiny u Toska.

siva- bransoletka cudo, tez sobie zamowie, jesli zgodza sie wyslac za granice, ale to wlasciwie moze byc nadane jako list , w takiej babelkowej kopercie, ty po powrocie do pracy bedziesz daleko od swoich ksiezniczek wiec napewno bedzie ci przyjemnie zerkac na ich buzki:)

Dona- glowa do gory , wszystko sie jakos ulozy w pracy . Zdrowka dla corci

Ikasia- wow juz 18 tydz. Kurcze cudze ciaze to jakos tak szybko leca, buziaczki w brzuszek
Akuku- do Ciebie niezmiennie wysylam fluidy na dziewuszke
Blanka- wspolczuje przygody, zawsze mialas klaustrofobie? bo mojej szwagierce zaczelo sie w ciazy, a drugiej pojawil sie lek wysokosci, wyskoczyli niedawno w gory na narty I kiedy stanela na sczycie I zobaczyla jak jest wysoko dostala ataku paniki, dusznosci ze musieli pomoc jej jakos powoli sie stamtad skaturlac I tydzien w gorach spedzila na spacerach I czytaniu ksiazek.
Kasia- lubie czytac twoje posty bije z nich spokojem I relaksem:-)pelna organizacja - "posprzatalam " " prace napisalam" Areczek spi"pomoglam mezowi" u mnie to raczej wyglada tak- probuje cos ogarnac, 3 raz nastawiam wode na herbate I nie mam kiedy jej zalac, kiedy ja opruznie zmywarke;-)

Jeszcze raz zdrowka dla Was I dzieciaczkow I oby do wiosny :)::)

Emily, fajnie że napisałaś :) js też nie lubię zimy brrr
Myślę, że spokojnie możesz zamówić bransoletkę za granicę.
U nas nocka spokojna. Lenka jeszcze śpi. Gorączki po szczepieniu nie było.
Miłego dnia!

Grudnioweczka, fota bransoletki jest pod moimi zdjęciami ; )
Ja już po porannym polowaniu w Lidlu na odzież sportową ;) łowy udane - mam kurtkę, bluzę, leginsy i bokserki.

Emilly odzywaj się czesciej:) Tak ja klaustrofobię miałam od zawsze ale wydawalo mi się do tej pory ze nie jest aż tak tragicznie:)

Mi dzis dzień rozpoczal sie tak. Nataniel wstal narzekając ze boli go kark...mysle sobie zle spal. Posmarowałam żelem i wyprawilam do przedszkola. Ale powiedziałam pani ze może się skarżyć i gdyby bol nie przechodzili maja dzwonić to go odbiorę. Nie minela godzina telefon. Natasia bardziej boli i puchnie ... Pewnie swinka! Marcin miał wyjazd pod granice gdzieś, ale wyprosil sobie wolne:( żeby z dzieckiem w kolejce w przychodni posiedziec... A dzis rocznica śmierci mojego taty i jak sytuacja będzie opanowana , chce iść na grob z kwiatami...

Z tego wszystkiego nie wiem co miałam pisac:( a Siva !super ze mala tak dzielnie przechodzi szczepienia :)bez gorączki i powiklan.

Miłego dnia życzę :)

Emilly- milo mi, ale wlasnie ta organizacja jest tego zasluga. Jak opouszcze jakis punkt z listy to chaos mamy w domu:) i powiem szczerze,ze jak wszystko z kalendarzem robie to czuje sie spokojna,ze wszystko na czas bedzie zrobione. Choc sa dni kiedy mam ochote rzucic wszystko i nic nie robic:)
Milusia- myslimy nad tym,zeby w internecie cos bylo. Pewnie za jakis czas:)
Blanka- duzo zdrowka! Aj..zawsze jakas choroba musi sie przyczepic...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry