Tina1201
Fanka BB :)
Heh dziewczyny?!!!!
Siva zdjęcia obłędne! Piękna kobieta z Ciebie! Faktycznie przypominasz ta Beatę
co do bransoletek nie musze chyba pisać że cudowne i juz sama napisałam do tej Dziewczyny tak mi się spodobała
)
Blanka współczuję przygody ja też mam klausyrofobie kiedyś jak dla żartu zamknęli mnie w garażu to myślałam.ze umrę, a płakałam jak bobr
Zdrówka dla.synka oby Szybko przeszło. Co do fryzjera tez się umówiłam na wtorek bo też sobie Tak powoli pasemkami Schodze do jasnych, chociaż nigdy blond nie miałam, ale co wszystkiego trzeba spróbować
))
Emily witaj ja juz tez nie mogę się tej wiosny doczekać a tu u nas śnieg spadł....ehhh
Ikasia buziaczki w Brzuszek Często o Tobie myślę co u ciebie!!! Odwiedzaj nas czasem!!!
Akuku fluid wysyłam.ba dziewczynkę
mam.nadzieje ze dużo Odpisywasz
Kasia podziwiam ja zawsze roztrzepana zawsze.wszystko na ostatnia chwile ;p!!!
A my wstalysmy jak zwykle przed 10!!! To moje dziecko jest wspaniałe ze daje mi tak pospać!!! Ale rodzice spiochy wiec.ma.to po kimś
)) jemy bułeczke zaraz paroweczki ( może jeść do oporu) i pójdziemy na spacer bo widzę ze słonko chociaż w nocy padal śnieg....porażka
.. Ucieka. Napisze później bo dziecko mi psa karmi zamiast jeść ;/ buziajiiiiii
Siva zdjęcia obłędne! Piękna kobieta z Ciebie! Faktycznie przypominasz ta Beatę
Blanka współczuję przygody ja też mam klausyrofobie kiedyś jak dla żartu zamknęli mnie w garażu to myślałam.ze umrę, a płakałam jak bobr
Zdrówka dla.synka oby Szybko przeszło. Co do fryzjera tez się umówiłam na wtorek bo też sobie Tak powoli pasemkami Schodze do jasnych, chociaż nigdy blond nie miałam, ale co wszystkiego trzeba spróbować
Emily witaj ja juz tez nie mogę się tej wiosny doczekać a tu u nas śnieg spadł....ehhh
Ikasia buziaczki w Brzuszek Często o Tobie myślę co u ciebie!!! Odwiedzaj nas czasem!!!
Akuku fluid wysyłam.ba dziewczynkę
Kasia podziwiam ja zawsze roztrzepana zawsze.wszystko na ostatnia chwile ;p!!!
A my wstalysmy jak zwykle przed 10!!! To moje dziecko jest wspaniałe ze daje mi tak pospać!!! Ale rodzice spiochy wiec.ma.to po kimś
.. Ucieka. Napisze później bo dziecko mi psa karmi zamiast jeść ;/ buziajiiiiii