reklama

Styczeń 2014 :)

Heh dziewczyny?!!!!
Siva zdjęcia obłędne! Piękna kobieta z Ciebie! Faktycznie przypominasz ta Beatę ;) co do bransoletek nie musze chyba pisać że cudowne i juz sama napisałam do tej Dziewczyny tak mi się spodobała ;))
Blanka współczuję przygody ja też mam klausyrofobie kiedyś jak dla żartu zamknęli mnie w garażu to myślałam.ze umrę, a płakałam jak bobr
Zdrówka dla.synka oby Szybko przeszło. Co do fryzjera tez się umówiłam na wtorek bo też sobie Tak powoli pasemkami Schodze do jasnych, chociaż nigdy blond nie miałam, ale co wszystkiego trzeba spróbować ;)))
Emily witaj ja juz tez nie mogę się tej wiosny doczekać a tu u nas śnieg spadł....ehhh
Ikasia buziaczki w Brzuszek Często o Tobie myślę co u ciebie!!! Odwiedzaj nas czasem!!!
Akuku fluid wysyłam.ba dziewczynkę ;) mam.nadzieje ze dużo Odpisywasz
Kasia podziwiam ja zawsze roztrzepana zawsze.wszystko na ostatnia chwile ;p!!!
A my wstalysmy jak zwykle przed 10!!! To moje dziecko jest wspaniałe ze daje mi tak pospać!!! Ale rodzice spiochy wiec.ma.to po kimś ;))) jemy bułeczke zaraz paroweczki ( może jeść do oporu) i pójdziemy na spacer bo widzę ze słonko chociaż w nocy padal śnieg....porażka
.. Ucieka. Napisze później bo dziecko mi psa karmi zamiast jeść ;/ buziajiiiiii

reklama
Tina ja tam wszystko na glowie mialam:) yez wychodzę z założenia ze wszystkiego trzeba spróbować. Ja miałam od blondow rozniastych po czerwone a nawet czarne:)tzn czekoladowy brąz który jak czarny wygladal.ale ja i ten kolor to byla pomylka:)

Tak Kasia nasza taka spokojna zorganizowana :) ale ja tez lubię być zorganizowana a bynajmniej się staram... Zwykle sprząta wieczorem :)żeby od rana nie gonić z mopem tylko przy kawce czyściutko miec:) zupy zawsze gotuje z rana teraz juz gotują się ziemniaki do pulpetów w sosiku żeby Fifi zjadl jak wstanie. Dzis wyjdziemy na dwór. :)wreszcie...

Czekam kiedy M wróci z tej przychodni.

Oj tak! Nienawidze jak rano przy sniadaniu jest balagan. A jak jest czysto to az milo z lozka wstac:)
Moj Arek dzis strajkuje i spac nie chce... Ale marudzic mu sie chce... Dobrze,ze obiad mam zrobiony,bo z Arkiem na rece to kosmos jakis. Wszystko dotyka i "sam gotuje".

Tina- do 10!!! Jeju..ja to nie pamietam juz kiedy tak bylo. U nas teraz do 8 to luksus :)

Ostatnia edycja:
Nataniel nie ma świnki a zapalenie węzłów chłonnych ... nasza dr upierala sie na szpital ale Marcin poprosił o antybiotyk do domu,. Jak nie da rady , to wtedy szpital...

U na szpital wiąze się z Marcina wolnym , bo to on by musiał z Natasiem byc w szpitalu,,, Filip by mnie nie puścił :szok:

Trzymajcie za nas kciuki ! zeby antybiotyk postawił Natasia na nogi .

Filip po spacerku zupełnie inny :) Bawi sie samochodem i jest baaardzo grzeczny !

Kasia dokładnie tak !Jak wszedzie czysciutko , kawa zupełnie inaczej smakuje ;-)

Aaa!!! Musze sie pochwalic! Sa juz plyty meza:) dzisiaj je dostalismy:)

Załączniki

• 1425566897289.jpg
    1425566897289.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 66
Kasia super z tymi płytkami:) Oby trzeba było jeszcze dużo więcej domówić:)

Siva śliczne bransoletki i piękne zdjęcia:)

Blanka zdrówka!

Fajnie, że tu takie ożywienie:)
Ja tylko szybko co u nas, a u nas chorobowo...
Wczoraj ledwo uprosiłam lekarza by nas przyjął, a mała miała taki mokry kaszel, do tego chrypę i czerwone gardło że na miejscu dostała zastrzyk w pupę by szybko zadziałało. Okazało się, że ma zapalenie krtani:( Dostała kilka leków, w tym antybiotyk. Oby szybko wyzdrowiała bo widać, że się męczy:( M został z nią na opiece.

Ostatnia edycja:
Kasia gratki wspólnego sukcesu bo widac masz tez swój wklad:) super niech sie kręci :)

Jaguś zdroweczka i dla was... Zapalenie krtani przekichane.. Fifus miał w październiku tez na dzień dobry zastrzyk dostal .nas w szpitalu chcieli wtedy zostawić... Inhalujcie się tez prócz antybiotyku:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry