reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Dziekuje za przywitanie!

Co moge o sobie napisac hm...
Pierwsze dziecko urodzilam jak pisalam 4 stycznia 2014 r przez cc.
Obecnie jestem w drugiej ciazy ;)
Synek ma krzywice i juz pare miesiecy sie z nia borykamy choc zostala zatrzymana ale skutki pozostaly. Moj syn zaczal dopiero teraz chodzic, jeszcze podpiera sie scian i kolysze ale juz ciagle na girkach ;)
Zeby robia z niego malego diabla gdzie wysiadam kazdego dnia :(
Jego pomysly sa coraz dziwniejsze i wejdzie w kazdy kont, dzisiaj zlapalam go jak nurkowal do sedesu! Gryzie wszystko tak doslownie, co mnie przeraza... chwilami nie mam juz sily gadac setny raz nie wolno.

Czy wasze dzieci tez tak maja? Neurolog powoedziala mi ze moze byc nadpobudliwy a ja chwilami zaczynam w to wierzyc, chodzi z.konta w kont, placze marudzi i sam nie wie co ze.soba poczac, tylko na rekach by chcial.siedziec a ja rzecz jasna nie moge go nosic a dwa nie dam sie zdominowac na kazda jego zachcianke i tu babcia stanowi problem bo mi dziecko.psuje! A ja potem urzeram. To by bylo yh... w skrocie ;)

Ana, babcie już tak mają ;)
Moja Lenka też bywa charakterna, ale jak wiem, że nic złego się jej nie dzieje, to daje jej popłakac i zwykle foch mija szybciej niż w minutę ;)

Dziewczyny! Otworzyli lodziarnie na naszej ulicy. Naturalna, rodzinna receptura:p Dzis akcje promocyjna mieli i rozdawali za darmo. Zalapalismy sie na koniec. Tak wiec byly u nas lody na kolacje:)
I przyznam- pyszne jak grycany:)

Załączniki

• 1426108969415.jpg
    1426108969415.jpg
    21,9 KB · Wyświetleń: 48
Siva tak ja tez tak robie nie rozczulam sie i potrafi ode mnie odejsc i sie bawic w krytycznych sytuacjach wkladam do lozeczka az sie nie uspokoi 5 minut gora i jest cisza. Jak ze mna jest sam w domu to potrafi byc grzeczny i kochany jak cala ferajna wraca czyli babcia dziadek i tata i to sie zaczyna sajgon!

reklama
Siva haha a nie dajesz piersi na histerie Lenki ? Nie wiem czy czytalas post na fb w grupie karpienia piersia :D

Ja przeziebiona.. ale z chlopcami spedzilam 2 dni poza domrm prajtycznie. Zmeczona jestem i jutro zosatje w domu..ale czeka mnie sprzatanie.

Kasiu mmm looody :) ja to bym mogla buhahah

Ana eitaj :) ja rowniez w ciazy na kiedy termin masz ?

Coz jeszcze ;) pozdrawiam :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry