reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2014 :)

blanka - słodziuchny Filipas - rezerwacja na zięcia aktualna!!

akuku - odpoczywaj a nawet leniu**** ;-)

dona - taka impreza ciężko powiedzieć drogo/niedrogo. Zależy jakie kto ma zasoby finansowe. My teraz bardzo oszczędzamy ze względu na budowę więc każdy grosz się liczy ale jakoś męża przekonałam aby zrobić córci taką przyjemność. Było 10 osób więc wyniosło nas to 300 zł, ale jak już pisałam prezenty dostała super i ich wartość dużo przekracza 300 zł. Koszt to 25 zł od dziecka. A w cenie jest salka urodzinowa pieknie przystrojona, zastawa plastikowa jednorazowa, 2 godziny szalonej zabawy, pani animatorka która organizuje zabawy i maluje twarze. w własnym zakresie tort i poczestunek(wyniosło 50 zł, bo tort piekła mama chrzestna). Tylko picie poszło a z jedzenia nic prawie. Dzieci zjadły tort i nie miały czasu wiecej jesc bo wolały szaleć. Na koniec każdy dostał bilet na 2 godziny zabawy GRATIS. jesteśmy super zadowoleni. jutro wrzuce fotki.

reklama
Elema wiadomo takie urodziny kosztuja ale za to dziecko ka super wspomnienia. Ja mysle ze tak do 10 roku zycia takie urodziny.. a pozniek to juz do domu najlepszych znajomych beda zapraszac.
Moi chlopcy zapraszaja cala klase zawsze. Viki mial lacznie 22 osoby zaproszone ..napewno 3 nie przyszly alr nie doliczylam sie ile przyszlo bo jak ktos przychodzil z rodzenstwem to zapraszalam. My mielismy sale z zamkiem do skakania i taka fuza zjezdzalnia dmuchana wielkosci zamka..tylko wyzsza.
Za jeden zamek to koszt 35 f za dwa 70f. Wzielam dwa zeby sie dzieci nie pozabijaly. W cenie byly takie materacowe kola w ktore dzieci wchodzily i sie krecily. Ta atrakcja na godzine tylko..a druga godzina to w drugiej salce z jedzeniem ogolnie koszt to 3.75 za dziecko a ze mieli remont to ja swoje przynioslam. No i tort w moim zakresie oczywiscie ;)
Na Alexa urodziny wyjdzie nas jakies 1000 zl w przelizeniu.. wiadomo nie ma co przeliczac ale dla mnie to duzo za w sumie godzine zabawy i godzine jedzenia. Z drugiej strony dzieci juz po pol godzinie zaczely pytac kiedy ida jesc bo glodne haha.
Muszr sobie odkladac na ich urodziny co roku haha co by tego niebodczuc na raz az tak. Fajnie ze zamawiam sale z zamkami wczesniej. A za jedzonko place 3 dni przed..choc wole swoje jedzonko bo oni tu tak maja ze na talerzyk kazdego dziecka klada po kanapce z vhleba tostowego z serem cwiartke pomaraczny e skorce ..kilka chipsow.. galaretke i picie.. a ja jednak lepiej zrobie hehe.

Dzien dobry:)

Dzis też ładny dzień.
Drugie pranie juz się pierze :)

Czuć wiosnę! Jak dobrze:)

Akuku Ty ro w ogóle te imprezy dzieciakom organizujesZ z pełnym profesjonalizmem:)

Elama proszę bardzo jesteś pierwsza w kolejce na tesciowa:)

Miłego dnia dla was!

Hello
U nas też piękne słońce! Odbiorę Julię z basenu w południe i ruszamy z dziewczynkami na spacerek :)
Blanka u mnie pranie też już w trakcie ;)
Za chwilę kawka z moją mamą i poranny trening. Wieczorem bieganko.
A na obiadek łosoś mmm
Zmykam i życzę miłego dnia :)

Ostatnia edycja:
Hej :)
U nas tez slonce! Az zyc sie chce w taka pogode! :)

Noc mielismy straszna, co prawda pobudka dopiero o 5,ale za to kopanie,kulanie sie i plakanie przez sen prawie cala noc... Ehh...to juz chyba krotkie pobudki lepsze niz taki sen.

Ale dobre to, ze dom ogarniety, obiad gotowy i wolne popoludnie i wieczor mam:) moze jakies zakupy?:)

My juz po spacerku :) Normalnie zbłądziłam dziś ubierając dziecku zimowe buty :no: Juz czas na lżejsze , zdecydowanie ! Piorę wlasnie zimowe kurtki, i chowam :p uwielbiam tą czynność ;-)

Dziś tez jak sam uznał ze ma dosyc , wchodził do wózka :)

A tu dzisiejszy niuniuś :-) DSCN2172.jpg

DSCN2173.jpg

Kasia oby dzisiejsza nocka była lepsza!

Załączniki

• DSCN2172.jpg
    DSCN2172.jpg
    38,8 KB · Wyświetleń: 65
  • DSCN2173.jpg
    DSCN2173.jpg
    37,3 KB · Wyświetleń: 74
Blanka, my też dziś długi spacer z dziewczynkami zaliczylysmy - super pogoda! Jeszcze poczekaj z kurtkami, bo zima podobno nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa ;)
Ja u stomatologa w kolejce brrr
Jeszcze tylko jedna wizyta poza tą i zęby wyleczone! :)

ja na szybko. Strasznie mam dziś zaganiany dzień. mam panów murarzy i trzeba ich karmić. Ciężko to samej ogarnąć a Julitka nie chce współpracować. Dodaje fotki z imprezy DSC07307.jpgDSC07312.jpg i jedna z naszej dzisiejszej budowy DSC07354.jpg

Załączniki

• DSC07307.jpg
    DSC07307.jpg
    33,1 KB · Wyświetleń: 81
  • DSC07312.jpg
    DSC07312.jpg
    41,7 KB · Wyświetleń: 81
  • DSC07354.jpg
    DSC07354.jpg
    32,3 KB · Wyświetleń: 83
reklama
Kasia ja w ogóle pepco uwielbiam :) Jesli chodzi o takie ubranka na codzień dla Filipa :)

Elama ale zazdroszcze domu :)))) Córcie śliczne :) No ale jaka może być moja potencjalna synowa ;-)

Siva mnie stomatolog czeka jeszcze kilka razy ciezko powiedziec mam 3 ząbki do zrobienia, pozniej marze by ściągnąć kamien i moze wybielenić :)

Do góry