reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Styczeń 2014 :)

Blanka, gratki czwórek! :)
Ja do kupienia dla dziewczyn mam buty (ale to najdroższe), dla Juli spodnie, spódnice, trochę rajstop, może dresy nowe, a dla Lenki body z dlugim rękawem takie pod sukienki bez rękawkow i rajstopki. Spacerów ki mamy dwie - jedna bedzie dyżurna na działkę a druga w domu, żeby nie wozić w kółko.

Ostatnia edycja:
reklama
Siva sukieneczki,body pod sukieneczki...hehe obcy temat:)

Buty drogie ale w sumie wszystko drogie na dzieci... Ja małemu kupiłam za 120adidasy to chyba taka normalna cena. Mam nadzieje Natasiowi wyrobie się w podobnej cenie.

A sprzedałam furby:) Natas chce za to klocki lego:)ale interse zrobilismy na tej zabawce szkoda słów...
Zbieram się i zbieram i wyjść nie mogę w końcu sie Fifi obudzi:)

Blanka dziekuje zyje :)
Gratuluje nowych zobakow ;)

Siva super zr sprzedalad wozio i przewijak ;)

A ja ? Hmm odpoczywam po ostatnim torcie i narazie nic nie robie..alr tez die nie wystawiam.. choc dzis mam zamiar bo musze moec klientow zeby nir musiec do pracy wracac po macierzynskim ;)

Ale mi sie nic nie chce. No lenistwo na maxa mnie dopadlo ;p
Tylko jesc i spac .. haha

Akuku czyli typowo :)jak na ciężarna przystało...a Ty pracus jesteś wiec troche lenistwa nie zaszkodzi:) ...

My z Fifim bylismy na spacerze tak sie chłopak zmeczyl ze sam do wózka próbował wejsc:)

Teraz śpi a ja biorę sie za lekcje ze starszym:)

Ostatnia edycja:
DSCN2162.jpg

|Dzisiejszy Filipek :)

Załączniki

• DSCN2162.jpg
    DSCN2162.jpg
    48 KB · Wyświetleń: 74
Siva gratulacje wygranej i sprzedaży sprzętów

Elama najlepszego dla córki. powiedz ile taka impreza kosztuje w kulkach?

Blanka to fakt ze jak sobie to rozlożyć to nie odczuje sie tak zakupu ubranek dla dzeici. u mnie dużo kasy dodatkowo pochłania rehabilitacja i plastry dla dzieci. Gratuluję nowych bezbolesnych ząbków

Śliczne dzieciaczki nam rosną:)

a u mnie Antoś sie taki mami cycek zrobił że nawet z m nie chce zostać i płacze jak szalony

Dona, to jest właśnie chore, że rehabilitacja tak potrzebna jest zarazem bardzo kosztowna - czasami ponad możliwości rodziców dziecka. Chore zasady :(

Dona nawet nie chce wiedzieć ile pochłania u Was ta rehabilitacja :(

Jak mialam tylko Natasia to tak na raty nie robiłam zakupów, choc zawsze jestem zorganizowana i kompletuje wczesniej, ale przy dwójce to juz mi w krew weszło! jak szukałam Filipowi adidaski to znalazłam takie ktore strasznie mi sie podobaly - cena 280zł za buty na jeden sezon po prostu mnie powaliła :no:

Dona pytałaś Elame o tą impreze dla dzieci a i ja od siebie Ci powiem jak u nas jest :p

płacimy od dziecka 30zł w tym są napoje soki slodycze (ciastka cukierki chrupki paluszki itd ) my kupujemy szampana tort ciasto owoce ... jest ala zabaw sala na poczestunek :) plus animatorka ktora umila dzieciakom czas ;)

Tej nocy Filip nie przebudził sie nawet raz! Licze po cichaczu na powtórkę :)

reklama
SDC12064.jpg

SDC12087.jpg
To zdjęcia z urodzin Natasia :)))

U nas to jedyne miejsce do ktorego ciagle wracamy wyprawiac impreze :) Smykowo jest otwarte od 3,5 lat wiec wszystko nowe, ciagle nowe atrakcje gry itd i cena w sumie ok, na basenie placi sie u nas za pusta sale-bez zabawek i jedzenia 30zl za godzine i 40zl za godzine pani animatorki! na glowe popadali :p

Załączniki

• SDC12064.jpg
    SDC12064.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 81
  • SDC12087.jpg
    SDC12087.jpg
    34 KB · Wyświetleń: 82
Do góry