Akuku a ja się tak zastanawiałam,czy dać mojej Młodej taka pastellę,jak robię to też ,,chseeee''-bo tak mówi
Widzę,że większość dzieci za chlebkiem szaleją,Kinga również.
Co do Wagi to moja corka waży 11kg i ma 82 cm
Ciężka już jest i zastanawiam się nad kupnem nosidła,bo normalnie czasem tak trzymać na rękach i coś zalatwiać
nie,nie postawię jej,bo jeszcze Kinga nie chodzi
Chyba jako jedyna tutaj tak mi sie wydaje,stanie ustawiona,ale ja straci zainteresowanie to klapnie na pupe.
Byłam wczoraj u lekarza,ale poszlam prywatnie,nie pchalam sie do przychodni jednak,I jest jakies wirusowe te gardelko zaczerwienione.
Jakoś od tygodnia u nas jedzenie się coś gmatwa,nie lubie
większość ląduje na podłodze niż w brzuszku
Siva to jutro bieg,fajną pasję sobie znalazłaś do tego zdrową,bieganiekiedyś i dla mnie bylo super,wciąga niesamowicie,teraz szczerze jak obserwuję to mam ochotę do tego wrócić,ale jak czas pozwoli
Widzę,że większość dzieci za chlebkiem szaleją,Kinga również.
Co do Wagi to moja corka waży 11kg i ma 82 cm
Ciężka już jest i zastanawiam się nad kupnem nosidła,bo normalnie czasem tak trzymać na rękach i coś zalatwiać
nie,nie postawię jej,bo jeszcze Kinga nie chodzi
Chyba jako jedyna tutaj tak mi sie wydaje,stanie ustawiona,ale ja straci zainteresowanie to klapnie na pupe.
Byłam wczoraj u lekarza,ale poszlam prywatnie,nie pchalam sie do przychodni jednak,I jest jakies wirusowe te gardelko zaczerwienione.
Jakoś od tygodnia u nas jedzenie się coś gmatwa,nie lubie
większość ląduje na podłodze niż w brzuszku
Siva to jutro bieg,fajną pasję sobie znalazłaś do tego zdrową,bieganiekiedyś i dla mnie bylo super,wciąga niesamowicie,teraz szczerze jak obserwuję to mam ochotę do tego wrócić,ale jak czas pozwoli
I noc...

są momenty ze podejrzewam go o adhd hah ale wiem,że taki ma temperament po prostu
A tak mi się jeszcze fajnie spało ! Nataniel zrobił dla mnie laurkę i stwierdził ze dzis we wszystkim mi pomaga do powrotu taty