reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
U nas taka sytuacja- mam kolejnego synka! :)

Załączniki

• 1436712669071.jpg
    1436712669071.jpg
    25,7 KB · Wyświetleń: 65
Kasiu gratulacje:) Niech się zdrowo chowa:)

A my NARESZCIE mamy prąd - byliśmy odcięci od świata przez 4 dni, zamrażarka pływała, była akcja ratowania co się da, a i tak tyle rzeczy poszło do kosza że szkoda gadać:(

Kasia super:)

Jaguś kiepsko:(

Nie śpię, nie mogę zasnąć... Wiec napisze wam co nas dzis spotkało.

W oknach mam (miałam bo juz wyrzuciłam) makarony ... Szykowalam sie na dwór i mowie do Nataniela zerkaj na Filipka ide do łazienki... Poszlam siusiu i włosy uczesać w kucyk... Po niedługiej chwili słyszę placz Nataniela i jego krzyk Filip sie dusi... Wpadam do pokoju a Filip wisiał na makaronach!!które zaplątały mu sie wokół szyjki..caly czerwony na buzi ! Nic ,cisza zero jego placzu. Siadlam na parapet jego na kolana w jednej ręce trzymam a drugą próbuje odplątać! I płacz Filipa który tak mnie ucieszył.... Odplątałam utuliłam ale do tej pory nie doszłam do siebie.... On wszedł na parapet chcial zejść ale sie zaplątał i jak schodzil to zawisnął. Szczęście w nieszczęściu ze Natan w pokoju byl bo nawet myśleć nie chce... Ale co próbuje zamknąć oczy od razu widzę ten obraz:( dziewczyny nikomu nie życzę takich przeżyć jak macie w oknach makarony radź ściągnąć....

Ostatnia edycja:
Blanka, współczuję przygody :( podobną czytałam na fb, krótko po tym jak urodziła się Lenka i od razu zmieniłam makarony na zwykłą firankę...to straszne, co Was spotkało i dobrze, że się szczęśliwie zakończyło.

Blanka- nawet nie chce myslec jak sie czulas....boze..dobrze,ze nic sie powaznego nie stalo...

U nas ostatnio Arek wypadl z lozeczka...oczywiscie maz go pilnowal. Arek bawil sie pilka,a chwile pozniej na niej stal i fiknal glowa w dol :/ jak przyszlam z lazienki to plakac mi sie chcialo...:/

Jagus- bez pradu 4dni?! Masakra jakas! Ostatnio tez ewakuowalismy czesc jedzenia z zamrazarki,bo nie bylo pradu 1 dnien...

My po chrzcie zadowoleni, wszystko sie udalo, Kajcik grzeczniutki, spal cala impreze:) dostalam takie podziekowanie od jego rodzicow i az plakac mi sie chcialo jak to czytalam :)

Elama, cleo, akuku- co u Was slychac? :)

Załączniki

• 1436791841075.jpg
    1436791841075.jpg
    25,5 KB · Wyświetleń: 62
  • 1436791855647.jpg
    1436791855647.jpg
    33,5 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
reklama
Kasiu gratuluje mamo chrzestna ;)

U mnie hmm juz sa skurcze ..byly regularne juz nawet..ale na szczescie sie uspokoilo.. ja musze wytrzymac do 5.08 bo 4 moja mama przylatuje i chce by zostala z chlopcami ;)

Ogolnie caly czas duzo roboty w domu..

Ja juz zmeczona ciaza i wszystkim. No ale jeszcze troszke. Juz ostatnia prosta ;)

Musze tylko torbe dla malej spakowac..robie to juz od ponad miesiaca ! Haha. Chociaz siebie juz spakowalam..

Milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry