reklama

Styczeń 2014 :)

Cześć Dziewczyny,
Ja nadal odpoczywam na działce - trochę słonka, trochę wody dla ochłody. Jest cudnie :)
Trochę mi zajmuje nadrabianie Waszych wpisów ;)
Wszystkim czującym ruchy maluszków gratuluję - ja niestety jeszcze nic nie czuje :/
Czikusia - najlepszego! Ivi - sto lat :)
Olich - z Babcią wszystko będzie ok, potrzeba tylko czasu...

Byłam w ubiegłym tygodniu u endokrynologa - uspokoił mnie, że ten poziom TSH nie jakiś mega wysoki, zapisał leki i do końca ciąży pod kontrolą muszę być. Ja już z niecierpliwością czekam na kolejne usg 13 sierpnia - gin "obiecał" płeć określić :)
Miłego dnia Wam życzę!

reklama
Dziewczyny ja ... Ja chyba mam rzeczywiscie brzdaca w sobie .. Bo ... No bo wczoraj polozylam się późno po 23 mój R już chwile spał i tak leze i nagle jakby małża tak z 5 cm pod pepkiem! Obudzilam mojego i mowie chyba cos mnie dotyka... I nie bylam pewna ... Ale teraz kichnelam 3 razy pod rzad nogi mam lekko podkulone i znowu zaraz po kichnieciu taka małż jakby... Ale czy to niunio uwierze jutro po lekarzu ale dziwne uczucie kurcze ...

Hej Wszystkim:)

Gratuluję czucia ruchów, bo ja niestety jeszcze nic nie czuję :(
Za to od kilku dni w jednym miejscu mam jakieś dziwne lekkie ukłucia, z lewej strony. Dziwnie pulsują. Nie wiem co to może być i trochę się niepokoję :(

Przez moje wakacje bardzo dużo postów napisałyście aż nie nadążam :) Gratuluję dziewczynom, które znają już płeć. Jakbyście mogły mi przybliżyć, która jakiego maleństwa się spodziewa:)

Ja mam wizytę 8-go sierpnia ale to wizyta ginekologiczna, pewnie podglądniemy maluszka ale nie wiem czy powie mi jaka płeć.
Taką szerszą wizytę mam w 20 tygodniu czyli wypada jakoś 23-go sierpnia :( Bardo długo muszę czekać :(

Dziewczyny słyszałam, że ginekolodzy jakoś w 20 tygodniu nagrywają filmiki na płytę w obrazie 3D. Czy miałyście coś takiego?:)

kaha ja bylam w ten czwartek to byl 15 tydzien i mi lekarz powiedzial ze bedzie chlopak ;) placilam 170zl i mi nagral plyte ;) w zasadzie jak placisz to mozesz isc kiedy chcesz ;) a warto bo plec mozna poznac ;)

ja nie mam 3D i chyba teraz też nie idziemy specjalnie. Szkoda mi kasy. za normalną wizytę płacę 100 i na każdej mam USG krótkie chyna ze to USG jakieś ważne to wredy długie.
Teraz wizytę mam w tą środę.

bluelovi - ale Ci fajnieeee :P Też chce już znać płeć:P A to była wizyta kontrolna ginekologiczna czy taka dłuższa? Bo ja kontrolną mam takie 15 min a tą dłuższą około godziny :) Za zwykłą wizytę płacę 100 a za dłuższą 150 więc chcę płytkę :P Muszę pogadać z nią teraz bo to super pamiątka:)

ja tam bylam z 20 minut a nagranie mam 15 minut bo wsumie szlam tam w 1 konkretnym celu, zeby poznac pklec ; 0 0wiec dluzej nie bylo co siedziec ;))umuwilam sie tylko na usg 3d z nagraniem be wizyty ; ) prywatnie a tak ogolnie to chodze z nfz

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry