Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

właśnie o taki środek do czyszczenia zmywarki na pusto mi chodzi, nie dam rady myć zmywarki do mycia a tabletek używam finish-a, poluję na promocje, często są w biedronce jest, 90szt koszt ok35zł, nigdy nie przerabiałam białego osadu, u koleżanki był ale serwis powiedział jej że to nie wina tabletek tylko źle ustawionej zmywarki, tj. miała źle ustawiony stopień twardości wody i dlatego było osad, gdy jej to pozmieniali znikłJózefina, jak zmywarka jest czysta a nadal z niej brzydko pachnie to są takie odświeżacze do zawieszeniaraz na jakiś czas można włączyć puste zmywanie z takim specjalnym środkiem do mycia zmywarek a właśnie co do zmywarek jeszcze, jakich tabletek do mycia używacie? my chcemy kupić zmywarkę ale wkurza mnie to, że często taki osad z tego proszku od tabletek zostaje na naczyniach, jakby się nie wypłukały dobrze (wiem to bo rodzice mają zmywarkę i nie raz na to bluzgałam). Kasiu, gratuluję dziewczynki
i zazdroszczę

Chociaż w sumie w tej chwili to nie mój problem bo odkąd jestem w ciąży do zmywarki zbliżam się tylko po to by wyciągnąć z niej umyte naczynia;-) Ewentualnie próbuję włożyć jakąś pojedynczą szklankę czy talerzyk ale tylko na bezdechu i pod warunkiem że od razu wyjdę z kuchni;-)

Hie hie, muszę się pochwalić co mój konkubent (nienawidzę tego stwierdzenia) przyniósł mi po powrocie z pracy
Zobacz załącznik 576106