czikusia bardzo mi przykro, mam nadzieje ze szybko wrocisz do siebie. a z ta dziewczyna baardzo przykre, niestety to sie zdarza
blue a myslisz ze ja mam jeszce szanse na core ?? jakos wydaje mi sie ze gin nie byl pewien co do tego chlopca hehe, rosne w boki, jem mieso (z chlopcami nie moglam) jem slodkie, kwasne tez czasem ale mniej. mialamnduzo oryszczy teraz juz mniej i wlosy mi wypadaja. no i sexic mi sie bardziej chce.
ja mam caly czas mala nadzieje, choc mowie juz sie nastawilam na synka, ale jak gin sie pomylil to mu jeszcze podziekuje hehe.
nie wiem czy widzialyscie jak wyglada plec dziewczynka / chlopiec w 14 tyg ?? niemal identycznie .
wlasnie bylam u kol. i jej w 12 tyg powiedziano ze chlopak a na nastepnym ze dziewczynka.
mi sie wydaje ze to taka loteria, ze lekarrz ma 50% szans by trafic i jak trafi to. sie cieszy a jak nie to mowi ze na tym etapie zdarzaja sie pomylki.
ja mam zwolnienie tu w uk ze mam nie dzwigac ale ze moge pracowac jaknznajda dla mnie prace bez dzwigania i chodzenia dlugi czas bo jestem po 7 operacjach na biodra.
dzis zadzwonili z pracy, ciekawa jestem co wymyslili.
dobra zmykam spac papa