P
Pustiszi
Gość
zaraz będą połówkowe to każda będzie już pewna maleństwa, mój Synio strasznie spokojny dzisiaj ani razu nie dotknął mnie, smutno ...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Fifka, zimną wodę testowałam wczoraj - przyjemnie, ale poza tym brak efektów niestety... Co gorsza, dzisiaj mam jeszcze większe balony, siedzę boso w pracy już teraz... Wynalazłam w necie Veno spray - podobno można w ciąży stosować i posłałam męża do apteki, jak po mnie przyjedzie, to już będę miała.
Co do płci dziecia, to ja niby też staram się nie nastawiać, ale w głowie mam mimo wszystko dziewuszkę. Jak we wt za tydzień usłyszę, że chłopiec, to nie wiem, czy się np. nie poryczę w gabinecie.Mimo, że je kocham niezależnie od tego, kim jest.
A jak chodzi o "zmianę" płci, to moja średnia siostrzenica prawie całą ciążę miała być Łukaszem, a wyszła Monika. No ale to było ponad 20 lat temu, z tym że dość długo z charakteru była taką chłopczycą - z sąsiadem jeździła na traktorze, z robotnikami na dachu siedziała, jak siostra wymieniała itp.

Jakby mój zamilkł do tej pory to bym się chyba martwiła bo on małe ADHD jest... i rusza się niemal przez cały czas jak tylko przysiąde.