• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2014 :)

Józefina - ja jeszcze dwa dni temu się roztapiałam jak big milk :) a dzisiaj fakt nie jest zimno ale skarpety frote na stopach mam bo ja zmarźluch okruuutny i stopy odczuwają to najbardziej :)

u mnie sałatka z tuńczyka gotowa, ogórkowa się musi jeszcze pogotować i aaamu a drugie jeszcze sie nie zastanowiłam ale coś wykombinuję :)

ale ciesze się bo nad ranem okropnie mnie z prawej strony macica chyciła. olbo skurcz albo sie naprężyła że nóg za chiny nie wyprostowałam ale już mnie drugi raz nie złapała. I czekam aż Mikuś mnie kopnie i czekam i czekam od wczoraj wieczora czekam ale może się doczekam :)

reklama
Fifka: zazdroszczę, ja czuję ruchy ale nie aż takie kopniaki. W poniedziałek dużo się ruszał, we wtorek w ogóle bo biegałam jak szalona a wczoraj i dziś też jakoś nie bardzo. Chyba mały leniuszek mi tam rośnie. Ale fajnie że nagrałaś mu film będzie miał pamiątkę :)

Fifka twój maly to szaleje jakby juz byl co najmniej w 30 tygodniu:)

Olich a skad wiesz jakiej wielkosci biust bedziesz miala przy karmieniu. moj do tej pory urósł tak bardzo ze nawet nie mysle co bedzie pozniej jak mleko sie zbierze. teraz ma o 2 rozmiary wieksze (75D) - ciężar i nic wiecej

Vinga moja tesciowa tez nie mysli o tym ze dziecko spi u gory i wali drzwiami jak szalona, na szczescie moja mala od malego przyzwyczajona do tego i jej to nie budzi. zreszta jak przyjechalam z nia z porodowki to maz konczyl lazienke i jeszcze jak ja to mowie mloty pneumatycznie chodzily:)

od wczoraj sie denerwuje bo moj m sie zbuntowala i nagle powiedzial ze nie chce Filipka, i juz nei wiem chyba nie uda mi sie go przekonac do tego imienia. musze znowu myslec nad imieniem, a juz sie przyzwyczailam

Ania, Pustiszi, nie ukrywam, że zazdroszczę wam takiej temperatury... u nas w cieniu 35 stopni jest, mały pomyka po domu tylko w pampku. byłam na chwilkę na dworze powiesić pranie, to myślałam, że zemdleję :no:
Ania, ja ostatnio pytałam mojego gina o połówkowe, bo jak będę na wizycie będzie równy 20 tydzień (19 skończonych), powiedział, że za wcześnie, że najlepiej zrobić około 22 tygodnia, wtedy ładnie widać serduszko. więc u ciebie będzie akurat :)
Fifka, no mały piłkarz ci rośnie w brzuchu :) Nataniel na tym etapie też już tak kopał, a teraz??? ehh czemu ciągle mnie to martwi, że nie czuję dzidzi
Pustiszi, jaką sałatkę z tuńczyka robisz?? rzuć przepis :)
padam od tego upału, dziś pranie, prasowanie i pakowanie. nie chcę sobie na jutro wszystkiego zostawiać, bo na szybko to prędzej większości zapomnę zabrać.... jeszcze jutro i jedziemy :)

Vinguś bardzo bardzo prościutka napiszę na obiadkach :)
a z pogodą to ciągle chłodno :)))) tyle że zapowiadają od niedzieli powtórkę powyżej 30 póki co nie myśle nacieszam się chłodem :)

WP_000485.jpgWP_000486.jpg
o taaak mam pochmurno i jest tylko 21 muuusze się pochwalić bo az się nie moge na te bure chmury napatrzec :)

Załączniki

• WP_000485.jpg
    WP_000485.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 38
  • WP_000486.jpg
    WP_000486.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 40
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pustiszi nawet nie wiesz jak Ci tego ochłodzenia zazdroszcze...u nas w sobote ma byc zimniej..a potem powtórka z rozrywki:P

Ja połówkowe to pewnie tak z poczatkiem września będę miala:)

A dzisiaj jadę do galerii zakupic spodnie ciązowe...szukalam jakis tanszych, ale chyba musze poprostu kupic te w h&m , bo jakosciowo najlepsze i ta gumka wysoka i gruba...a w sumie w zimeie to wazne będzie:) no i nie rozumiem dlaczegow szystkie inne firmy robią same proste te spodnie...tylko w h&m znalazłam ciązowe rurki...;/,...no i moze jakaś bluzkę zakupiętez:):) a co:P

Ikasia - powodzenia na zakupach ja i tak w domu siedze a na chwile wbijam się jeszcze w normalne aallee tak jak piszesz będzie chłodniej nowe kupić TRZA :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry