• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2014 :)

witam po weekendzie :)

aha i dziewczyny nie jest tak ze jak dziecko od malego probuje wszystkich pokarmów to nie wyrasta na niejadka, jestem tego najlepszym przykladem, tzn moja corka, tez od 5 miesiaca miala wprowadzane pokarmy stale jako dodatek, i wszytko pieknie jadla, i zupki gotowane przeze mnie, i ze sloiczkow, stale wolala am, zreszta niezly pulpecik z niej byl, niestety ten czas szybko przeminal i po dzeicku ktore zjadlalo wszytko pozostal mi totalny niejadek, zjadajacy na sniadanie tylko np 2 plasterki kielbasy bez chleba
to teraz z mojego dziecka robi się mega niejadek. aż się martwię :-( rano śniadanie zjada, potem drugie... ale obiadu w żadnej postaci nie tknie po południu... i najczęściej od 13 do 20 zje owoc bo obiadu mimo kilku podejść nie chce tknąć :no:

Vinga!!!!! Kawa????? :D:D
.
już nie zdążyłam przed wyjazdem tego przeczytać :P następnym razem chętnie kochana ;)

Milusia, miłego wyjazdu!!!
zakupy nam się udały, kupiłam małemu pierwsze buciki i już w nich śmiga :) wczoraj tyle za rączkę chodził, że sama w szoku byłam ile on ma siły. z Ikei też obładowani wróciliśmy, praktycznie wszystko do pokoiku chłopaków kupiliśmy :) widzieliśmy piękną wykładzinę i pewnie też ją zakupimy. w ogóle, przed przeprowadzką to chyba dwoma busami się wybierzemy do Warszawy hehe, bo i płytki ładne i panele i kibelek i mnóstwo innych rzeczy.
teraz trochę sporo mam na głowie, mają nam w mieszkaniu posadzkę wylewać i szybko wszystkie zmiany trzeba zrobić i ścianę wyburzyć, wszystko jeszcze przed wylewką. także nie gniewajcie się gdy przez 2-3 dni będzie mnie trochę mniej na forum.
co do tycia/chudnięcia podczas karmienia... ja na początku bardzo szybko schudłam, wróciłam do wagi sprzed ciąży. waga ustała i nagle z powrotem zaczęłam tyć...

reklama
Pustiszi też stwierdzam ze te wózki są zdecydowanie za drogie :no: ale już wiem że na tym sprzęcie nie warto oszczędzać - no chyba że kupujemy używany... - Bo ja tak zaoszczędziłam na spacerówce którą kupiłam w hurtowni za bezcen bo była niefirmowa... super ale jak mi koła się rozkaraczyły to nawet nie miałam jak kupić zamienników :angry:

No ja się właśnie z małym szykuję do wyjścia i jedziemy sobie do lupka na jakieś zakupy dla maluszka i dla Konradka :-) Jak coś kupie to później się pochwalę!

cze baby!

juz kolejny dzień wstaję z pieśnią na ustach, nie że mi tak bosko, tylko chodzi za mną i chodzi. Dodatkowo jest to pieśń ucznia byłego, ma to pewnikiem swój wpływ:)
Romantycy Lekkich Obyczajów - Poznajmy Się - TELEDYSK - YouTube

Milusia - niech pogoda będzie zatem boska!

ja po poprzedniej ciązy miałam swoją wage po 6 tyg, młodość.....teraz zobaczymy:)

Elama - tatuś w szoku?:) gratulacje:)

o papierosach już pisałam, na pewno wrócę - znam siebie. Bardzo łatwo ulegam tego nałogowi

Fifka - znaczy że romantic wieczór był? jedno jest pewne - aktualnie dzieci nowych z tego nie będzie:)

Ikasia - festiwal pierogów? z owocami też były???

gratuluję wszelkich zakupów dziewczęta!

Haha Inomama a no nie! Na razie czekamy na Adriana!

A wiecie? Ja się chyba uzależniłam od starań... Jeszcze Adrian się nie urodził a mi po głowie chodzi trzecie dziecko... :-D:-D:-D:-D:-D Mój mąż chce ale go troszkę przeraża ze ja JUŻ o tym mówię :-) Ale wiem ze to sfera marzeń na razie bo najpierw muszę do pracy wrócić zebyśmy nieco finansowo oskoczyli i porobili remonty w domu.

inomama były ze wszystkim..nawet z bobem, feta I szpinakiem, brokułammi I mięsem....ale dla mnie najlepsze były z owocami...kupiłam do domu...50 sztuk:) będę miała co jeść....

No I kurcze...ważyłam się tam po tym jedzeniu I zleciałam z wagi kolejne 0,5kg...mam nadzieje ze waga się tam zepsułam, bo chyba pasuje już zacząć przybierac na wadze:P

Ikasia - to niezła wyżerka...mniam! wydrukuj sobie to, co napisałaś ostatnio i na lodówkę powieś. Za jakis czas nie uwierzysz, ze miałaś takie marzenie: kiedy ja w końcu przytyję:):):)

Wracam do żywych. No moze nie całkowicie ale wracam. od 10 wrześna l4 to bede wiecej.
Ślub fajnie :) udało sie mimo przeciwności i bylśmy szczęśliwi. Nawet teściowa nie popsuła ;)
Dopiero dzis ogarniam dom po gościach.
Jutro egzaminy poprawkowe w szkole a pojutrze wizyta ugina i USG połówkowe. W piątek plenarka a w poniedziałek pierwszy i ostatni dla mnie tydzień szkoły ;)
Jak nadrobie to coś wiecej napiszę
buziaki

Ja już po sprzątaniu - i w zasadzie dzień mógłby się dla mnie skończyć, bo ledwo żyję :-( A tylko nastawiłam pranie (nawet jeszcze nie rozwiesiłam), odkurzyłam podłogi i je pomyłam... Masakra jakaś! Na szczęście moja kochana Mami jutro zapowiedziała się z wizytą w celu uprawiania u mnie prasowactwa. Bo mój książę to się zachowuje skandalicznie - czasami to mam wrażenie, że to on jest w ciąży a nie ja ;-)
Muszę sobie teraz poleżeć, bo naprawdę chyba przesadziłam z wysiłkiem i cały świat mi wiruje... Chyba do sklepu po jedzonko jakieś na chlebek pojadę dopiero wieczorem...

reklama
taaa dla mnei tez ja tez juz wyodkurzalam wymylam podlogi i dziecko spac polozylam ;O
wiecie co mam okropny problem jestem wsciekla moje dziecko chodzi po meblach , to nei dziecko małpka jakas....wlazi na komody szafl=ki nocne, ja wchodze a ona tanczy na komodzie, podstawila sobie dzisiaj konika na biegunach i wlazla niewieze co ja mam same szafy w pokoju trzymac ;OOO???ktores wasze tez tak robi/lo?

vinga zazdroszcze mialas raj w ike , jabym tam zanocowala jak by mi karte bez ograniczen dali ;OOOOO
a co do pierogów to ja dostalam od babci 100szt ruskich bo mówilam ze mialam ochote to mówi ze uklepala tak na szybko :OOO, ona tyle lat w gastronomi robila ze hoho pierogi z zzamknietymi oczami a ruskie to moje ulubione hah ;))nawet mi pokzalaa jakie ciasto zrobic zeby bylo jak jej ;) hehe i jak mi sie skoncza to zrobie sama :))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry