• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Styczeń 2014 :)

Milusia, miłej zabawy :)

Salli , chciałam Cię troszkę pocieszyć :tak:

A ja mam dzisiaj jakiś senny dzień, chłopaki zabrali się i pojechali do teściowej, a ja się trochę błąkam po domu i chyba zaraz wyciągnę kocyk i się położę ...

reklama
Fifka ja 9 miesiecy przed zajsciem w ciaze Natanielem przestałam palić . Potem jak mial z 8 czy 9 miesicy znow zaczełam popalać. i przestałam w grudniu 2011 z dnia na dzień/ korciło mnie bo wstyd mi ale lubilam palic szczególnie ze popalałam te L&M 2w1 i te fajki to ja uwielbialam . Ale mialam silną wolę ! i dobrze, odtrułam organizm przed ciazą . Teraz bede zapierać sie przed tym nałogiem jak tylko bede mogła :)

Ide z młodym na plac zabaw , na spacerek i pewnie wieczorkiem ok 20 bedziemy juz w domku. Co tu robic tak samej?:no:

Delewarre śpij kochana, odpoczywaj jak masz okazję :)

ale sie dzisaij nałaziłam, pojechalismy z mala do zoo w chorzowie, nogi mam w d...e dosłownie i w przenosni:), ale bylo fajnie, teraz leze i odpoczywam a maz robi grilla:)

Fifka czy to oznacza ze chuste ktorej link wkleiłas można uzywac dopiero dla dziecka od ok 6 miesiaca tak? szybciej dla mlodszego dziecka trzeba uzywac takiej elastycznej?

Ostatnia edycja:
Dona absolutnie nie! Tą tkaną można używać i do noworodka! :tak: Tyle że ja wolałam elastyczną na początek bo dziecko się przyzwyczaja do noszenia. Przez to że ona jest rozciągliwa nie jest aż tak mocno przyciśnięty jak gdyby był w tkanej. Po drugie jak karmisz piersią to nie musisz elatycznej rozwiązywać - wyciągasz małego, karmisz i wsadzasz znowu bez żadnego przewiązywania. Tyle że lekastyczna jest do jakiś 8kgdzieciątka bo później podczas noszenia nieco sprężynuję jak dziecko jest ciężkie. Ja mam i tą i tą chustę :tak:

Blanka to zazdroszczę silnej woli! Ja nie dałam rady rzucić nim zaszłam w ciąże... nie miałam motywacji... bo u nas starania trwały długo i ja byłam zbyt sfrustrowana niepowodzeniami... zawsze jak przychodziła @ brakowało mi motywacji... no ale teraz są dzieci więc motywaję mam dużą zeby nie wracać :tak:

Idę małego kąpać i chyba obejrzymy sobie dzisiaj z meżem film ze ślubu :-) Coś nas tak naszło!

Heja!

Mam nadzieję że miło wam upłyną weekend :)

Milusia - wypoczywajcie do oporu :)!

Ja sobote spędziłam na wycieczkach, zakupach i u znajomych mojego R, a niedziele całą prawie "wisiałam" na moim R bo musiałam sobie zrobić Zapas na cały tydzień. A dzisiaj nie mam pojęcia co robić może uzupełnie listę zakupów dla Mikołaja jakie smoczki butelki masci cos na kolki(firmy) bo zupelnie mam nagotowane wysprzatana wyprasowane i moge lezec i pachniec :)

miłego dnia ;)

hej pustiszi no to fajnie , ze masz juz wszystko zrobione, my dopiero na 11 do pracy sie szykujemy. A ja jeszcze nic nie mam kupione, czkeam na wyplate moze cos pozamawiam w tym mscu, chcociaz chcialam zaczac od wozka bo to najwiekszy wydatek. A zapomnialam osttanio kupilam body i spodnie w Lidlu takie malusie.

Sylka - i ja nic nie mam troche ciuchow tylko :) czekam strasznie na zakupy w pl bo tu kupie ale w pl dwa razy wiecej jak sie euro na zł zamieni wiec czekam.... ale tato moj zaoferowal sie ze kupi wnusiowi pojazd ( kurde strasznie drogie są wózki dla mnie to do 600zł powinny kosztować :/ )
mama kupila mnostwo ciuchow, na mebelki dostaniemy od państwa pieniadze bo tu daja takie a'la becikowe przed narodzinami i po... Czyli mega pomoc do nas idzie mi zostanie do zakupienia "pierdułek" ale podsumowałam 4 kartki zapisane w zeszycie ok.1500zł :/
doooobrze ze dla kiedys kiedys dla drugiego dziecka bedzie juz mniej wydatków chociaz troszkę... troszeczkę :)

reklama
Cześć Dziewczyny - miłego dnia dla Was :)
Ja weekend spędziłam towarzysko - sobota u znajomych na grillu a niedziela rodzinnie. Widziałam wczoraj super kombinezony na zimę w Smyku i chyba na wypłatę jeden popełnię :) W ogóle, to już przymierzam się, żeby pokupować te wszystkie niezbędne rzeczy (głównie dla mnie, bo dla malucha prócz łóżeczka wszystko prawie mam). Aaaa! Koleżanka załatwiła mi bujany fotel, w którym będę mogła maluszka nakarmić cycem - wypożyczę go na ten pierwszy rok i nie będę musiała wydawać kaski na nowy. A swoją drogą to przerażają mnie powoli te wszystkie wydatki... Jak policzyłam ile w ostatnim miesiącu wydałam na Julię w związku z rozpoczęciem roku, to się za głowę złapałam :szok:

Miłego dnia Laseczki - będę tu zaglądać, ale muszę dziś troszkę chałupę ogarnąć ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry