dona_76
Fanka BB :)
Bluelovi Ja tez uwielbiam pierogi z owocami i ruskie najbardziej i ostatnio kupuje ciagle. ostatnio nawet z moja cora na sniadanie jadlysmy pierogi z truskawkami. tzn ja jadlam z truskawkami a ona samo ciasto
szkoda ze moje babcie nie pracowaly w gastronomii
Anisen to super ze wszystko sie udalo. mnie ostatnio dyrektor zagadnął zeby sie upewnic czy bede dalej na l4 a jak powiedzialam ze nie weim bo to zalezy od ginekologa to poweidzial ze juz ma wszzytko ulozone i na moje miejsce przyjeta pania na zastepstwo i mam nie robic sobie jaj tylko najwyzej isc do innego gina i nie wracac do pracy
szkoda ze moje babcie nie pracowaly w gastronomii
Anisen to super ze wszystko sie udalo. mnie ostatnio dyrektor zagadnął zeby sie upewnic czy bede dalej na l4 a jak powiedzialam ze nie weim bo to zalezy od ginekologa to poweidzial ze juz ma wszzytko ulozone i na moje miejsce przyjeta pania na zastepstwo i mam nie robic sobie jaj tylko najwyzej isc do innego gina i nie wracac do pracy
Szczęścia na nowej-starej drodze życia
Jak oglądaliśmy wesele mały skakał po łóżku i co raz mi kuksał brzuch mimo tego ze się chowałam... rano wstaje i leże... a w brzuchu cisza! Poszłam coś zjeść... wypiłam kawe... a tam dalej cisza.. aż mnie ciarki przeszły bo to nienormalne u mojego synka! Zawsze już od rana kopie jak szalony!! Położyłam się i położyłam na brzuchu rękę żeby "ponasłuchiwać" i na szczęście mały się rozbrykał!