Salli dużo zdrówka dla kolegów, trzymam kciuki, żeby doszli do siebie. I wychodzi stan polskich dróg niestety-masakra!
Ania przez ostatnie dni robiłam sałatkę z buraczków, cebuli i papryki w słoiki, a wczoraj sos słodko kwaśny z cukinią, papryką, pomidorami i kukurydzą taki do makaronu. A jeszcze wcześniej domowy koncentrat pomidory. Jest najwięcej zabawy z krojeniem.
Vinga ja ostatnio kupowałam większość sprzętu, jakieś 3 m-ce temu do nowego domu i robiłam wielki przegląd firm i ich produktów. Mój wybór padł na płyta gazowa, piekarnik, okap - Amica , jestem bardzo zadowolona, zwłaszcza z okapu fajny design i cichutki. W ogóle z mojego przeglądu dużo ludzi chwali Amicę, polska, dobra firma. I cena w miarę korzystna. Jeśli chodzi o zmywarkę zainwestowałam w droższego Boscha. Ale użytkuje dopiero 3 m-ce , czas pokaże czy nadal będę zadowolona. Pralkę i lodówkę mam 5 letnią ze starego domu- Gorenje. Moje zadowolenie średnie. Lodówka cieknie czasem, nie wiem jaka przyczyna, natomiast pralka straszliwie tłucze przy wirowaniu. Natomiast złe doświadczenia mam z Mastercookiem, w poprzednim domu miałam płytę gazową i piekarnik, nie polecam.
Anisen ja nie mam maszynki więc nie pomogę.