• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
ja mam różne firmy ;) mikrofala, kuchenka czajnik amica, odkurzacz i robot zelmer, pralka Lg, zmywarka beko, a suszarka i prostownica to Remington. niezły przegląd ;)
a na co zwracać uwagę w maszynkach do mielenia? zna sie któraś ?

Anisen, ja mam jakąś 20-letnią ruską maszynkę więc szału nie ma;-) Ale moja mama ma robota z phillipsa 1000 W i jest bardzo zadowolona, taka moc jest już bardzo fajna. Ostrze ma jedno w formie takiego krzyżyka i daje radę:tak: Z tym że phillipsy chyba są dość drogie, ale jeśli chcesz tylko maszynkę to może cena nie będzie taka powalająca:-)
Jeśli chodzi o truskawki to zamknęłam w słoikach może z 5 kilo i zobaczymy na ile to starczy;-) A z pieczywem jest tak że piekę sobie chlebuś w maszynie więc zależy co jemy ale niekiedy się zdarza co drugi dzień mieć taki świeżutki:)

Dziewczyny, znów mnie chwilkę nie było. Plasiam.
Zupełnie nie miałam chęci na cokolwiek. W sobotę, poważnemu wypadkowi uległo czterech moich kolegów(nie jechali szybko, nie byli pijani. Wymijali dziurę na jezdni i skończyło się dachowaniem). Jeden ma uszkodzony kręgosłup i nie wiadomo czy będzie chodził. Drugi jest w śpiączce - utrzymują go w śpiączce farmakologicznej, wczoraj miał operowaną nogę, dziś będą mu "naprawiali" twarz bo ma pogruchotane kości policzkowe :( I taka jakaś rozbita jestem. Dobrze, że dziś mam to usg 4d bo mam o czym myśleć...

Jagus - zaadoptuj mnie i to leczo do sloikow .... jak sobie pomyslałam ze ja tylko potrawke na dwa dni to mi mina zrzedła heh

Salli - przykro mi.. Ale napewno wszystko bedzie dobrze koledzy z tego wyjdą wszystko się zagoi ... I kciuki za usg !!! I dzidziusia !!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja zelmera mam tylko odkurzacz a tak wszytko z innej parafii... lodówka LG, kuchenka i mikrofala Amica... Żelazko Panasonic, zmywarka Hotpoint-ariston itd....

Niasiao
szkoda ze tak daleko mieszkamy :-D

Sali strasznie smutne to co piszesz... oby wszyscy wrócili do zdrowia.. :-( trzymam kciuki za wizytę!!!

U mnie zapowiada się leniwy dzień... jutro mąż już po 9 rano będzie w domu a piątek ma wolny więc się nim nieco nacieszę! :-D Konradek właśnie usnął - mój mały królewicz.... a ja zabieram się za gotowanie zupy serowej! I może w końcu usiąde te ubranka malucha przejrzeć :tak:

reklama
o tej pralce beko mam tylko złe opinie :( . Siadają jej łożyska, , jest głośna jak kombajn i do tego sie psuje :(. Wiem bo brat i kuzynka mi odradzali. Dlatego kupiłam Lg direct( teraz mam w kuchni pralkę i nie wyobrażam sobie głośnego grzmota). Mam 8 kg z systemem waże nia. Acha i przy pełnym załadunku nie moze tego wyważyć i straszie sie tłucze przy wirowaniu ( postawiona na specjalnych podkładkach też)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry