• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
Akuku domowe sposoby ciepły koc i obys szybko doszla do siebie.

Anbas biedna:( znam to niestety ! zdrowka!

Pustiszi kanapki to i ja z siostra chowalismy. a to w plecaku zostawały , a to za biurko sie wrzucało:( matko ale ta mamusia moja miala wesolo jak teraz pomysle! Ale Ty widze pobijasz nam tu rekordy scierka z podłogi wow super hobby ! Ja znow bylam sadystka ; na wsi ganialam koty, spod stołu za ogon wyciagałam i takie różne tam .... a jak tata moj karpia kupował i do wody go wpuszczal to pamietam jak stalam taka mala i go dzgałam szczoteczką do zębów:no: a propo zębów z dziwnych smakow to ja paste własnie do zebów jadłam ! Mam nadzieje,ze moje dzieci po mamusi takie nie bedą :)

Dzień doberek!!!

Wmeczona jestem gówna za przeproszeniem mi sie śniły oooh kible takie matko jak sie zbudziłam zasnac sie bałam co za sny :/:/

Eeh i dzień znowu caly sama moj juz do pracy pojechał .... ale ziiiimno dziewczyny 7 stopni z buzi para leci jak głowe wystawiłam przez okno :) idzie jeeesień huuura :)

A z kanapkami heh kazdy prawie dzieciak cos robił i to jeszcze taki pewny ze tego nit nie znajdzie hehe eeeh dzieci np. Dostałam kiedys ruzge na mikolaja rzucilam za szafe zeby mama sie nie dowidziala :):)

Blanka -- i zwierzatkom się oberwałoo ?? A ty nono !!
Ja płakałam jak babka z pola krowe sprowadzała ze to ja boli zeby ja puscic ona sama wroci, ale raz zabiłam zwierze w komórce mysz sie okociła myszy nie bylo tylko male rozowe łyse ślepe myszki i wzielam pojemnik po maśle włozylam je i zapomnialam o nich :)

Aaaa zapomniałam napisać wczoraj to co mi w pl przyszło mama odebrała i to jest produkt dla maluszka z johnson baby zaznaczyłam i rzeczywiscie wysylaja jezeli tylko któras ma chwilkę moze wypelnic formularz z danymi to linka podrzucam
https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej :)
Wy to dobre z tym chowaniem tych kanapek :) Wariatki z Was (pozytywnie oczywiscie:))...Ja tez lubilam bardzo jesc paste do zebow :) I mam za swoje bo teraz moj Kuba robi dokladnie to samo;> Cwaniak juz tak sie nauczyl ze nie wolno jesc samej pasty to przychodzi po 20 razy do mnie ze chce zeby umyc :)))
Co do mojego pecherza...to za pare minut bede probowala sie dodzwonic do lekarza zeby mnie przyjal...tylko tutaj kurcze ciezka sie dostac w tym samym dniu...bo niby wszystko zabookowane...ale sie upre...powiem ze emergency...No I zobaczymy.
Ale powiem Wam jestem juz tym wszystkim wykonczona...:( mlody dalej charla I smarka I tez mu nic nie przechodzi :( ehhhh
A z ta moja infekcja to mysle ze moze to ta ostatnia nie byla doleczona na 100% I stad to wszystko...no oby...
Ale walcze :)

dzień dobry :)

zapraszam wszystkie narzekające na zimno bo u mnie jeszcze lato walczy i ma byc dziś 22stponie :tak: za oknem przyjemne słoneczko więc pospacerować można, chyba ze któraś narzeka na nadmiar energi to mam dziś dom do sprzątania ;-)

Dzień doberek na rondelek :-)
Zamieniłam się z M miejscami na łóżku w nocy i jakoś tak się czuję niewyspana... a po to się zamieniliśmy, bo on cały czas czuwa i pilnuje żebym spała na lewym boku haha :-D

aniia00 fajnie że M tak się przeją i czuwa na Wami ale znowu spać całą noc na jednym boku to dla mnie byłby terror ;-)

no tak jakbym ogłosiła imprezę to chętne pewnie by się znalazły a do sprzątania to cisz jak makiem zasiał :-p

reklama
Józefina sama i ja ogarniam dziś wizyta najemcy wiec muss ogarniac a werwy brak... :-(
Nie wiem czy sie mowi najemca na wlascicela no ale on tu rzadzi...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry