• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2014 :)

raport z drogi dostałam, ze chłopy me koło północy będą...ja pierdziu...
a rano Kajetan Chrumps zaczyna szkołę - no nic, da radę!

Blanka - no właśnie ciężka sprawa, w wieku 5-6 lat zmieniło się Mu. Wcześniej pieknie buzię otwierał i plomby w mleczakach dawał robić bez problemu. A w stałych nie daje! I nie, nie miał w tamtym czasie żadnej traumy...

Dona - cudna wiadomość, dziołcha - zuch!

Anbas - ale Ty chyba nie od przeziębienia masz, nie? kurcze, ale że tak często???

Akuku - dostałaś jakieś skuteczne leki?

Pustiszi - Ty niezła jesteś:) ja dla odmiany nic nie jadłam, a kanapki w plecaku starym chowałam, aż faraonki wyhodowałam:)

reklama
Wspolczuje akuku. Trzymaj sie I zdrowiej!!!
A ja tez chyba dzis umre :( Do jasnej anielkki czy to wszystko zawsze musi isc w parze? Ja na 90% mam zapalenie pecherza :( znowu :( 3 tyg temu dopiero antybiotyk bralam :( I chyba znow mnie czeka powtorka z rozrywki :(
Koszmarnie sie czuje, biegam do toalety co 5 min I aucccc :(

anbas współczuje biedaczku - wiem coś o tym bólu bo miałam raz zapalenie górnych dróg moczowych, a to tylko dlatego że mój kierownik nie mógł się zapocić, ustawiał klimę w pracy na 14 stopni a ja latem do pracy w klapkach na krótki rękaw i w rybaczkach - no i się załatwiłam.
Ale od czego Tobie ten pęcherz choruje??

Pustiszi jak pomyśle o tej scierce to robi mi się niedobrze

Akuku i co? dostalas konkretne leki?

Anbas moze powinnas cos profilaktycznie brać na ten pęcherz? pomysl gdzie mozesz sie zarazac, no bo chyba nie przeziębiasz się, moze sikasz gdzies podczas zakupow i tam lapiesz świństwo? bardzo wspolczuje

inomama kanapki w plecaku:) niezla agentka z Ciebie była :):tak:
anbas kurcze,to może zurawit powinnaś brać,współczuję ...

Widzialam temat Wasz o smakach :) ja to mam poł na pół,ale bardzie j szukam teraz słodkiego,na poczatku slone przekąski a teraz slodkie,w sumie na zmianę tak.Z tym slodkim to muszę przystopować,bo jeszcze cukrzycy się dorobię....
Za to na truskawy mialam wybitnie smaki i teraz też,ale po sezonie,więc nie zadowole sie świeżymi:no:
No,ale jeszcze zadowole sie nektarynkami,brzoskwiniami,malinami,borowkami...[rzez zimę pewnie pojdą w ruch banany,pomarańcze...

Dostal tylko paracetamol ehh.. Wiec meczarnia potrwa troche. Moge ssac tabletki na gardlo... Zrobilam sobie inhalacje pije syrop z cebuli zaraz jeszcze czosnek zjem I mam nadzieje ze choc troche pomoze bo jutro mak to usg, a jak bede smarkac to nic z tego nie bedzie... Bo niestety katar leci mi non stop I doslownie odkladam chusteczke I biore nastepna... Przespalam sie troche w dzien.

Lekarz powiedziala ze man lezec w lozku I przystopowac. Dodala ze wygladam na wykonczonay fizycznie I psychicznie... No ba dzis z bolu plakalam :/:/

Inhalacje zrobilam I pomoglo na chwile I zjadlam platki. Ale glodna nadal jestem ehh.
No noc schudne troche :-P dobrze ze dziecie ma skad pobierac.

Inomama - Kajcisław jest megamocny !! Poradzi sobie ;)

A kanapki ze szkoły hehe w przedpokoju stała szafka na buty no a za nią była szczelina tak od ściany no i wiadomo .... :):) w końcu było uroczyste otwarcie sezamie odsuń się i taaadaaam

Dona - mama jak do tej pory jak to mowi to z okropnym grymasem :-D

Akuku - kurcze nie ucieka sio sio to chorobsko !!:wściekła/y:

reklama
Hej dziołchy!

Dzisiaj miałam wyczerpujący dzień... nałaziłam się jak kot z pęcherzem... nogi wchodzą mi w d... a nic nie kupiłam dla maluszka :-(Ah... jakieś złe miejsca wybieram... no i nie mogę znaleźć tego czego bym chciała...

Aaa no i byłam na kontroli z małym i ZDROWY! Ah... nareszcie....

Inomama mały da radę!! :-D Hehe mówie mały a to już powoli prawdziwy facet! :-)

Akuku Ambas kurować mi się tam!! Ja mam dość chorób... mam nadzieję ze na dłuższy czas będzie święty spokój...

Dona
zuch dziewczynka!!! :-D Choć wiem że przedszkola fajne są!

Pustiszi ło matko!! Ja to niechciane kanapki wyrzucałam po drodzę! :-D za to mąż - z opowieści teściowej - chował kanapki za lodówką! Nie muszę mówić jak musiało śmierdzieć... bo pewnie za tą szafką śmierdziały podobnie :sorry2:

Nisiao mam całą reklamówkę truskawek w lodówce świeżych! Chcesz? :-) U nas są krzaczki tych późnych i dopiero teraz owocują!

Idę teraz do męża go zmolestować! Haha biedaczek skarżył się na brak pieszczot a dzisiaj po pracy (kiedy ja śmigałam po mieście) wysprzątał dom na błysk :-D Nie mam jakoś za bardzo chęci no ale ewidentnie zasłużył - w końcu trzeba motywować chłopaka do pomocy! :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry