• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2014 :)

reklama
dziewczyny co do owoców to też uważajcie bo mogą wywołać cukrzycę ciążowa, tzn ich nadmiar, mnie gin przestrzegała przed zjadaniem nadmiaru pomarańczy i mangarynek, ale ja głownie ja jabłkach żyje bo uwielbiam

oooo Antinetka zarazo mała:-D Przypomniałaś mi o nich, też je uwielbiam!!!! Kurde muszę teraz zakupić bo nie wytrzymam Antinetka dostaniesz moje dodatkowe kg w spadku za karę:-D

Antinetka dzisiaj robiłąm porządki i w właśnie znalazłam takie jedno albo coś tego typu, boze jakie bylo dobre, najgorsze ze musialam szybko zjesc bo córka sie zblizala a ona nie moze czzekolady jesc i zreszta staram sie ograniczac jej słodycze

oooo Antinetka zarazo mała:-D Przypomniałaś mi o nich, też je uwielbiam!!!! Kurde muszę teraz zakupić bo nie wytrzymam Antinetka dostaniesz moje dodatkowe kg w spadku za karę:-D
Hope, nie taka mała, co to to nie :-) A w spadku wolałabym co innego - trochę doświadczenia w wychowywaniu dzieci na przykład ;-)
Dona, zazdraszczam, ja nie mam szans w domu znaleźć. Daaaawno nie było. Normalnie chyba dorwę jakiś sklep w drodze do domu i będę jadła w samochodzie...

reklama
Nisiao fajne ksztalty:-)
Dziewczyny to jest pierwszy raz odkad poszlam do ppracy usiadlam do forum, wiec musze chyba duzo nadrobic.Jest ciezko ogolnie wszystko pogodzic,ale w pracy fajnie takze to najwazniejsze:-)musze sie starac by mnie potem przyjeli po macierzynskim;-)
Zabieram sie dzis za czytanie Was i buziaki dla wszystkich brzuchatek, az sie stesknilam za Wami:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry