• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2014 :)

Haha Antinetka dobre z tym jedzeniem w samochodzie;-) Ja tak ostatnio chipsy jadłam coby mąż nie widział i mnie nie opierniczył;-) Ale staram się unikać, do słodyczy na szczęście mnie nie ciągnie, z owocami coś ostatnio przystopowałam ale ogólnie jem, a dziś na obiad zrobiłam pyyyyszną pizzę;-) Szwagier się jeszcze załapał i blacha 40 cm poszła w 10 minut;-)

Nisiao, podobnie mnie wydęło;-)
Dziewczynki, życzę wszystkim powrotu do zdrowia, oby te choróbska szybko poszły w niepamięć:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie,
ja od kilku dni bez weny na forum, ale Was podczytuję, żeby z obiegu nie wypaść.
Wszystkim chorującym zdrówka życzę!
Mnie od dwóch dni tak brzuch "męczy", że wyrobić nie mogę - tak mi wywalił nagle, swędzi, napięty... czuję się, jak zły wilk, co mu kapturek z babcią kamloty do brzucha włożyły i zaszyły :szok: żebym tylko z pragnienia nie pękła, bo pić mi się chce przy tym strasznie ;-) Na szczęście waga jakoś specjalnie nie szaleje - na razie 4 kg na plusie, więc bez przegięcia

A w temacie wagi, to mnie właśnie taki obrazek rozbawił:

waga.jpg

Załączniki

• waga.jpg
    waga.jpg
    27,1 KB · Wyświetleń: 34
Nieźle z tym jedzieniem w samochodzie.Ja czasem jak mam okazje sama jechać na zakupy to zgrzeszę.Ostatnio jak wparowałam do sklepu bo mialam smaka na mleko w tubce,no żesz jak gnałM DO SAMOCHODU I Z POŚPIECHEM otwieralam tubke:eek:,jak się przyssałam to aż facet z naprzeciwka w samochodzie patrzył :szok:co ja tak zachłannie ciągne :-D
Ania mmmm kopytka,ale to prAWDA po tym gotowaniu potem ogarnąc ta kuchnie.....

Antinetka dzisiaj robiłąm porządki i w właśnie znalazłam takie jedno albo coś tego typu, boze jakie bylo dobre, najgorsze ze musialam szybko zjesc bo córka sie zblizala a ona nie moze czzekolady jesc i zreszta staram sie ograniczac jej słodycze
hahahahahhahaha : DD faktycznie, to, że musiałaś zjeść było NAJGORSZE :D uśmiałam się :D

Hope - rzucam rafaello do Ciebie! Łapaj!

Ania - ohoo! Kopytka! Brak mi coś inspiracji do gotowania, więc może zgapię na jutro kopytka :) Z czymś to podajesz czy same?

Błagam, skończmy już o słodyczach :D A jeszcze jak przeczytałam o mleku zagęszczanym w tubce...

heloł, heloł!

odzyskałam syna!!!:) teraz muszę się przyzwyczaić do obecności małego dziada:) wypadłam z tej rutyny jakoś...

dziś pierwsze lekcje w 3 klasie, nowa pani wych, historia, geografia itd, więc wygląda to tu trochę jak u nas w 4 klasie. I większe wymagania. I dobrze, lepiej jak w górę niż jak w dół.

Salli - przykro mi bardzo:( zdawaj nam tu ralację na bieżąco

a ja nie wiem jakie mam sprzęty...ni cholery nie wiem

cleopatra - Kajcisław miał 49 cm jak się urodził, więc nawet te na 56 były za duże:) I szczerze, to tyle dostałam ciuszków w prezencie do szpitala przyniesionych, ze swoich nie odpakowałam nawet...

Tina - bidulko, no nie dziwię się że masz doła...ale przecież to nie na zawsze te plamy! weźmiesz po porodzie dawkę końską antybiotyków, wysmarujesz się antybiotykiem, wypijesz antybiotyk i będziesz boska!!!! i zrobisz zdjęcie nam i pokażesz!

Czikusia - kobito, nie strasz !!! dziś lepiej????

Blanka - przytulam przy tej bułce:( jelitówka - bleeee, idź sobie!

Gosia Andrzejewicz śpiewa w tv, zaraz zacznę wyć normalnie...............................................................................................................................................................................

dziewczęta, ja również w gronie tych co 6 kg do przodu:) no, ale jak czekoladę codziennie trzeba strzelić, do tego ptasie mleczko i mięska dużo, to....:)

nisiao - a próbowałaś test może zrobić? bo Ty może w ciazy?:)

siva - hehe, dobry obrazek:)

cholera jasna, pozmieniałyście avatarki i nie ogarniam teraz:)

hejhej

wiatam się :)
Wrócilismy w nocy z nad morza:tak: Było fantastycznie,pogoda nam dopisała,fotki na "zamkniętym"

NA razie nie jestem ponownie na bieżąco ale postaram się nadrobić:tak:NA pewno najpierw wizyty u lekarza ciekawa jestem czy dalej faceci mają taką przewagę :-D
P>S mam pytanie,może któraś wie dlaczeko nie moge wstawić od kilku dni zdjęc na fb? :eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry