• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2014 :)

Jesooooo ale się wystraszyłam dziewczyny, siedzę sobie sama w domu, godzina 22, ciemno na dworze, w domu cisza a tu ktoś puka, dobija się i za klamkę mi łapie i szarpie i tak z 5 minut... od razu do M zadzwoniłam, urwał się z pracy i przyjechał na moment zobaczyć, ale nikogo już nie było. Myślałam, że zawału dostanę, do tej pory mną trzęsie... chyba nockę mam z głowy... albo dopóki M nie wróci na dobre z pracy...

reklama
ania00 rany ja toteż bym się wystrachała nieziemnsko,dobrze że M mógł przyjechac sprawdzić,ale naprawdę nie dziwię się że teraz nie zasniesz....:no:mieszkasz w bloku czy w domku??

Mieszkam w bloku z monitoringiem, bezpiecznymi kluczami itd, ale sasiedztwo to mieszanka etniczna i kulturowa do tej pory byl spokoj tylko dzis taki wyskok ale kurka po kiego grzyba szarpac za klamke? To mnie zastanowilo... do powrotu M jeszcze 2 godz :-)

ania00 boroko,pewnie teraz odsypiasz te poł nocy nieprzespanej.No kurcze to jak w bloku wydawałoby się,że jest bezpiecznie.Choć wtym wypadku może ktoś wypil za duzo pomylił mieszkania i spanikował,że zamknięte na 4 spusty i koniec :)

Ania spij spokojnie, musisz odespac nocke

a ja witam sie z samego rana, u nas zapowiada sie piekna pogoda, musze ok 10 jechac do pracy mimo ze jstem na L4 to mam tam cos do zalatwienia zanim rok szkolny sie zacznie, zatem nie bedzie mnie tu przez calego dnia wiec spokoju zycze

Witam się piątkowo:) U mnie też zapowiada się ładny dzień:) M jak nigdy pojechał na rano do pracy więc mam cały dzień na ogarnięcie chałpy, jakoś tak wolę jak nikt mi się po domu nie kręci jak sprzątam;-)
Akuku, a możesz swojego męża do mnie podesłać? Bo też mi się zaraz deska z praniem załamie, już chyba ze 3 pralki się tam uzbierały i leżakują;-)
inomama, ale się z tego testu uśmiałam;-)

Ja chyba też jestem w ciąży bo jakaś taka humorzasta jestem od rana że nie wiem czy to przez to że wstałam tak wcześnie (a już się przyzwyczaiłam do spania do 9-10) czy co... Ale jak posprzątam to może trochę odreaguję, przynajmniej nie muszę dziś obiadu robić bo trochę pomidorowej zostało;-) No to miłego dnia dziewczynki, jak już się zwlekę z łóżka to będę działać, pewnie popołudniu wstąpię obejrzeć co u Was słychać:tak:

Cześć Dziewczyny,
Ja tylko przywitam się i uciekam, bo od wczoraj nie daję rady z bólem głowy - pół nocki nie spałam :-( to chyba przez te hormony, co łykam na tarczycę, bo wcześniej problemu z uporczywymi bólami głowy nie miałam...
Ale Wam życzę miłego dnia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry