• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2014 :)

Miejskibandyta zapomnialam napisac o lodowce, macie racje, jezeli to jest kwesta kilku tyg. To lepiej kupic wieksza, pozadniejsza juz na kilka lat.
Niby bedziecie tylko wy i dzidzius, ale sama zobaczysz ze jednak przyda sie duza lodowka. My jestesmy z dwojka dzieci i malo miejsca w lodowce mam :-P zawsze fajnie np. zamrozic pierogi. Albo np miesko;-)
Ja polecam duza lodowke tymbardziej ze to nie duza roznica w cenie.

reklama
oj mnie to zawsze miejsca w zamrażarce brakuje... a niby nic tam nie ma

ja jutro wracam do pracy... znowu trzeba będzie rano wstawać:(

najgorszy będzie pierwszy tydzień potem sie przestawie, bo teraz chodziłam spać po północy a pobudka jak mąż w domu to nawet i o 11

Czesc dziewczynki,
Nie nadrobie wszystkiego, ciezki czas, jak do pracy trza chodzic i w weekend nadrabiac zaleglosci porzadkowe;-)a propos pracy na szczescie zadowolona jestem, jest mila atmosfera na szczescie a to juz wiekszosc sukcesu:-)

Fifus, ale Ci zazdroszcze tej wysprzatanej chaty!!! a ja chodze i jakos mi ta robota nie ucieka tylko sie jeszcze mnozy

Anisen mnie tez wnerwia jak moj cos nie tak zrobi w domu,ostatnio po pracy przyszlam a tam po dzieciach niepowkladane do lodowki obklad(jak nie chodzilam do pracy to rano ja szykowalam dzieci;-).juz wybaczylam;-)

Vinga a ja myslalam, ze to tylko mnie zgaga meczy tak wczesnie:-).Mi pomagaja troche wysoko poduszki i ..Gaviscon(nie zaczelam jeszcze brac,ale w pozniejszej ciazy to juz nieuniknione)

Olich, zeby mi tak dzieci pospac kiedys daly;-)

A ja dzis kupilam kurki, bo u nas sie nie zbiera, patrze skad sa no i..Polska oczywiscie, stoje i obieram i zrobie sosik kurkowy z makaronem na jutro, a tak mi sie spac dziewczyny chce,ze zaraz padne, jeszcze mala zrobila kupe taka, ze ani nic nie bylo czuc i pupe opszczypalo biednej plakala dopiero sprawdzilam i od razu do kapieli od razu,wyrodna matka ze mnie:tak:

usiłuję Was nadrobić

Pustiszi też dostałam tą płytkę z bebilonu, ale ta teczka co było w nią zapakowane bardziej mi się przyda :-)

Fifka co do wzruszenia przy kolędach - ja tydzień temu na ślubie mojej siostry jak tylko zobaczyłam, że już ją tata przez środek kościoła prowadzi to tak się wzruszyłam, że musiałam się odwrócić bo by mnie chyba wyprowadzili :-D i tak całą mszę co chwila łzy do oczu napływały :-) a śmiałam się jak mi druhny rok temu na moim się powyły :-D
Vinga widzisz ... a ja słyszałam, że jak dzidzi spokojna i mało się rusza to dziewczynka ;-)

Anisen też mam zlecenie na tą glukozę.... oblecha :baffled:

Akuku mnie też kopie w kręgosłup ;-)małe rozrabiaki :happy2:

Marika witam i ja

sto lat dla Kubusia

miejskibandyta szukaj okazji np na allegro co do lodówki. My też potrzebowaliśmy na już znalazłam na allegro taką dwudrzwiową z kostkarką do lodu(zawsze o takiej marzyłam) widać że zadbana bo jak nowa. Prawdopodobnie kosztowała ok 12 tys. ale zrobili facetowi wyprzedaż domową bo nie miał za co zapłacić firmie remontowej bo zbankrutował ... faceta szkoda ale lodówa strzał w 10. te co są w sklepach za 6-8 tys to przy niej się chowają jest wielka, nofrost, same zamykają się drzwi i ma wymienne panele przednie więc można ją do wszystkiego dopasować :tak: a T mi mówił, że pewnie nawet się nie włączy :-D:-D:-D za zmywarkę też daliśmy 100 zł przywiezioną z Niemiec (znajomy sprzedawał bo podłączenie mu nie pasowało)i też jestem mega szczęśliwa ;-)

Ostatnia edycja:
Ja na chwilkę tylko przed spaniem ;)
Dziewczyny, czy to ciąża, czy ja się starzeję? ;)
Tak się wzruszyłam dziś jak mojej małej Julce prasowałam białą bluzkę na Jej pierwsze w życiu rozpoczęcie roku szkolnego! Normalnie mówię Wam, prawie się popłakałam. Ona taka już duża, a niedawno też Ją pod sercem nosiłam. Bardzo się denerwuję, czy poradzi sobie w szkole - jest taka wrażliwa.
Dobra, zmykam do spania (ja powoli w nocy też mam zgagę i popijam wtedy mlekiem :) )
Spokojnej nocki Wam życzę

Siva mysle ze to nie twoja starosc a jej kolejny etap w zyciu cie wzruszyl ;))pozniej bedzie komunia, szkola srednia, osiemnastka, studniowka, matura, studia itdd:)chyba kazdy rodzic tak ma ja nie moge tego jeszcze powiedziec ale widze z perspektywy czasu po mojej mamie
justynaj mmmm kurki!! poledwiczki z kurkami w sosie smietanowym mniami!! zaczyna sie sezon na grzybki chyba wybiore sie do lasu uwielbiam po nim chodzic a przy okazji mozna zebrac pare okazow

hej, a ja znowu nie moge spac, matko to przedszkole od małej mnie wykonczy:) a ona w najlepsze spi i niczym sie nie denerwuje, przynajmniej na razie. te moje nerwy (chociaz nie wiem czy to nerwy bo wlasciwie tylko nie spie a innych oznak nie ma) mnie wykoncza:).
troche mnie martwi ze mala ma lekki katar a nie umie jeszcze jako tako sama wysmarkac nosa i bardziej to rozbabra na buzie niz wysmarka, no mam nadzieje ze panie beda wyrozumiale.

Siva ja cie doskonale rozumiem bo moja mala tez dzisiaj pierwszy raz idzie tak normalnie do przedszkola i tez to przezywam

Calineczka - teczka ?? Tata pokazał mi tylko płytke to ja juz mam chyba po teczce :)

Dzisiaj dzionek cuuuudny leje zimno wiatrzysko takie ze glowe urywa nawet jak się ją wystawi przez okno :) ale własniemogladam polsat news i konitka pokazuje ze w pl tez klapa .... Chociaz nie ukryje tego ale kocham jesien.... A w pt i sob. 30 stopni akurat na przeprowadzke no makabra z masakra nie skomentuje....

LODÓWKA :) - ja sama z facetem lodowka nie mala i ja sie nie mieszcze... Bomprzyzwyczajona jestem cale zycie do szuflad w zamrazarce a tu mam taki malusi w gornych drzwiczkach a ja lubie zmrozić, lubie :)

Ale ma przyjsc wlasciciel powiedzial ze bedzie chcial cos spieniezyc zebysmy nie zabierali ale kurde znowu zeby cos kupic trzeba dolozyc a teraz ?? Wez i doloz i kup ...

Chyba zanim zaczne pakungen machen to ja sie jeszcze kimne bo moj kaca leczyl w nocy i budzil mnie co godzine... :///

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry