• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2014 :)

pustiszi -nigdy :))
a u nas bardzo zimno jesien pelna para musze odkopac plaszcz jesienny z tamtej ciazy co na wiosne chodzilam w nim, ciazowego nie moglam znalezc to kupilam w h&m taki czerwony rozmiar 42 zeby brzuchol zmiescic ;) mam nadzieje ze posluzy mi do listopada bo wtedy ma mi pozyczyc sasiadka swoja zimowke w ktorej przenosila synka :))

a tesciu zakupil do domu takei cudo wlansie mialo byc godizne temu i wciaz czekam :) zebym sie z miotla nie machala ciekawa jestem czy to bedzie dobre :))miala ktoras??
Elektryczna szczotka Kaśka Mango Electric Sweeper - Telezakupy Mango

reklama
To po jaka cholere ona mnie tak kaleczy za kazdym razem :baffled:

Blue ja 20 lat temu u babci w mieszkaniu z taka szczotka Latałam ale nie absolutnie nie na baterie ani ladowarke czy kabel tylko jak sibie pomachasz tyle paprochow sprzatniesz hehehe
a i odziwo tez sie kasia nazywał ten sprzet :) ale czasy mi sie orzypomnialy heh

moja kolezanka miała ale u niej za każdym razem cukier był na granicy normy i dlatego. Faktycznie po kiego Cię tak kłują i męczą.
A moje l4 od 1 września ma plusy bo taka super dziewczyna weszła by za mnie na zastępstow i zrobiła wreszcie staż :)) Spotkam sie z nia w piątek i wszystko omówie a w pon do dyrekcji :)

Nie ja sie nie mecze absolutnie przy tym tym piecze poboli i juz bo zdaje sobie sprawe ze cel w tym jest tylko ze skoro sa te napoje i trzeba to pic to p co dodatkowo kluja n ale chyba po tomzeby nie pic skoro nie wszyscy maja nic jutro sie dowiem :)

Hej kochane :)

Nadrobiłam weekendowe zaległości. Ale już zimno jest:baffled:. Żal trochę kończącego się lata.

Ja też już coraz częściej czuję mojego szkraba. Cudowne to :rofl2:
Natomiast moje starsze dziecię dzisiaj strasznie płakało przy rozstaniu:-(, w poniedziałki zawsze najtrudniej.

Anisen
wiem, że smutne to, ale cóż począć. Jesteś dzielna kobietka i dasz radę, jestem o tym przekonana.

Witam
Zaprowadziłam synka do zerówki. Jest w całodziennej. O 15 pojadę po niego zaraz za obiadek się biorę.
Mam nadzieję, że wszystko u niego ok, w końcu to trzeci rok z tą panią i grupą.
Justynaj mówisz kurki, hmmm. Całe lato za mną chodzą.
Siva oj leci ten czas. A jeszcze teraz dzieci rok wcześniej pójdą do szkoły, to już w ogóle będzie jak z bicza strzelił
dona76 nie martw się. Panie zajmą się twoją córką, nosek też wytrą. Mów dla niej, żeby o wszystkim informowała Panią, a na pewno jej pomogą
katherinne mi na tym genetycznym w 14 tyg powiedział, że skłania się ku chłopcu. w 22 tyg na wizycie u gina, że raczej dziewczynka, bo jajek nie widać. Mam teraz mętlik. Jak będziesz miała fotkę jajeczek albo bułeczki to podziel się na forum. Ja to już powoli w obsesje porównywania popadam ;-)
Anisen, czasem tak jest, że musimy liczyć na siebie. Dlatego mój synek od 3 latek chodzi do przedszkola, a ja mam czas dla siebie i na posprzątanie w domu. Ja od 7 tyg ciąży jestem wciąż sama, mąż w delegacji, zaliczyłam już szpital, miałam zagrożenie w postaci skurczów, ale też nikt nade mną się nie rozczula. Nie martw się damy rade :tak:. To tylko początek tego co jest przy noworodku. Dodam, że moja mam nie ma jeszcze 50tki i nigdzie nie pracuje, mam do niej 10 min drogi z buta
bluelovi u mnie też tak zimno, że szok, a ja już w kurtce się nie dopinam. W środę idę na ciuszki coś poszperam, bo zamarznę tej jesieni. A jeszcze cała zimna przed nami

Dziewczyny odebralam mala z przedszkola, podobalo jej sie, nie plakala a nawet poweidziala ze dzieci plakaly i to takie beksy (nie chce zeby tak mowila bo pozniej nazwie je tak w przedszkolu, no nic na razie tlumacze ze czasem kazdy placze), mowi ze jutro tez pojdzie, powiem wam ze to taki kamien z serca jak sie odbiera dziecko i okazuje sie ze podoba jej sie

dona to super, chyba na tym najbardziej zależy każdemu rodzicowi. U nas w 3 latkach kryzys zaczął się po weekendzie. Dzięki Pani, pokonał to, w ciągu 2 tyg i już zawsze wracał zadowolony mniej lub bardziej. Grunt to rozmawiać z dzieckiem i Panią

Blue - ups, o tym nie pomyślałam, żeby zabezpieczyć to przed Dzidzią ;/

Vinga - udanego urlopowania :)

Akuku - ooo właśnie! Idealne rozwiązanie. I mini spiżarnia będzie i Dzidzi bezpieczne. Już Mariuszowi powiedziałam o tej bramce i jest jak najbardziej za i zaczął już coś kombinować :)

Salli - super, kolejna rzecz już na Dzidzię będzie czekać. Też raczej kupujemy używany wózek dla Dzieciątka, ale jeszcze się nie zabraliśmy za poszukiwania. A alkohol - w upały też mi taka ochota przyszła na piwo że ojeeej. Ale na szczęście samoistnie przeszła :)

Siva - debiutować będę w roli mamy, ale podejrzewam, że nie tylko ciąża wpływa na Twoje rozczulenie się. Piszesz, że córcia jest wrażliwa, więc po kimś to mieć musi :)

Agagsm - witaj po urlopie :)

Pustiszi - ja czy chcę czy nie mam stosunkowo często pobierane z palca za sprawą mojej mamy, która pracuje w laboratorium analitycznym i lubi sobie mnie nakłuć :) A jeszcze trafiłam na taką ginekolożkę, że na każde badanie chce wyniki morfologii.

U nas dziś zimno, czuć jesień w powietrzu. Popołudniu mam nadzieję pojechać do Ikei kupić kilka rzeczy do mieszkanka, pierdółki takie, których jeszcze nie zakupiliśmy. Trzy mniejsze kosze na śmieci, pojemniki na przyprawy (nie przepadam za trzymaniem w saszetkach), kosz składany na pranie wyprane acz niewyprasowane, dodatkowe kubki, talerze ze dwa do kompletu no... :) I może coś jeszcze się trafi.

reklama
Bandyta niech m nie kombinuje tylko jak maluch zacznie raczkowac to zakupicie w sklepie brameczke :-) tylko zobaczcie jak sie otwieraz zebys nie miala problemu majac dziecko na rekach ;-) mialam kilka i wiem ze sa lepsze i gorsze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry