• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Styczeń 2014 :)

katerinna u mnie sie nie sprawdzilo,, bo miala byc dziewczynka a juz po miesiacu moj ginekolog (inny niz na genetycznym) stwierdzil ze cos widzi i nie wyglada mu to na pepowine, no i faktycznie teraz sie potwierdzilo

co do lodówki tez jestem zdania ze lepiej poczekac, nawet dluzej niz 2, 3 tygodnie i kupic większą bo to juz na kilka lat robi sie zakup, a pozniej zwlasza jak bedzie dziecko, czy dzieci to miejsca potrzeba wiecej, a zamrazalnik tez mam na 3 szuflady i sobie chwale

Ostatnia edycja:
reklama
witam kochane!

Wpadam po urlopie sie przywitać. Odpoczęłam, podobno się opaliłam, poszło mi 2,5kg w 2 tyg. do przodu niestety, a dziś już w pracy siedzę i się oswajam, bo normalnie leń się włączył po urlppie neisamowity;) Chorwacja słoneczna i piękna, ale co dobre szybko się kończy, choć nie powiem 2,5 tygodnia to chyba nie tak mało urlopu:)

Małą rano do przedszkola odprowadziłam i się aż popłakałam, bo ona taka szczęśliwa, że prawie frunęła do tego przedszkola, stęskniona za przyjaciółka i za paniami, że musiała jak piesek wszystkie kąty zobaczyć:) a mi normalnie łzy w oczach, że rok temu pierwszy raz poszła, a teraz już taka duża, rok temu mówiła tylko pojedyncze zdania, a teraz buźka sie nie zamyka - wszystko opowiada w takich szcegółach, że nie wątpię, ze cąłe przedszkole będzie znało dokłądną relację z wakacji heheh

katherinne: mi nic nie mówili o płci, bo w 12tc nie chciała strzelać, a mówiła, ze to bardziej strzał niż realne prognozowanie:) tez mam połówkowe w czwartek, ale ja najbardziej się boję czy szyjka trzyma i na to czekam niż na info co tam w brzuszku rośnie, cokolkwiek czy chłopak czy dziewczynka i tak nie moge się już doczekać pachnącego niemowlaczka:)
dona: będziesz miała parkę - czyli model wymarzony przez większość jak zauważyłam, bo mi wszyscy chłopaka życzą heheh
justyna: kurki - matko ślinotoku dostałam, choć ja mam tylko jedną jedyna zachciankę w tj ciąży - naokrągło mogę nutellę jeść - aż wstyd normalnie takie paskudztwo niezdrowe, ze sobie dawkuję, ale odmówić nie mogę - nawet na biały ser kładę trochę nutelli:)

przeczytałam tylko dwie strony w tył, ale obiecuję być już na bieżąco od teraz;)
pozdrawiam stycznióweczki!!

Lodówka tylko wielka :) oj wiem wiem bo mam sama i cały czas mi sie zdaje ze za mała ;) a do domu kupię wielgachną dwu drzwiową z kostkarką ;) To moje marzenie. Za rok , moze dwa , zależy jak z kasą wyjdziemy :)

Trochę mi sie smutno dzis zrobiło. W tamtym tygodniu 2 dni mama pomagała i pilnowała córeczki brata bo mieli jakieś prace na działce, dzis jest u siorki jej pilnuje Leny żeby Gocha mogła dom sobie posprzątać i okna umyć. Jutro też będzie u Gochy. A ja ? no cóż ja muszę jak zwykle liczyć na siebie i tylko na siebie :( Trochę mi źle bo jak Gocha czy Sylwia były w ciazy to skakali wkoło nich jak na spręzynkach. A do mnie , no cóż wywalili z tekstem : nie ma sie co rozczulać.
Sorki wyżaliłam sie. Juz mi lepiej. Zborę sie w sobie i dam radę. Nie potrzebuje pomocy :)
Dzis pierwszy dzień na L4 :)

Agagsm - hej i zazdroszcze opalenizny ja jak cora młynarza :)

Pytanie mam :
Jak czesto miałyscie badanie cukru ale tak z palca ???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Acha ... Pytam bo ja sie tak zastanawiam nad ta mieszanka glukozowa bo mi za kazdym razem nakłuwa kobita palca zbiera krople krwi w taka igielke i wrzuca w jakis odczynnik i macha i patrzy... A nie wiem co to ale skoro ma cos to zwiazanego z cukrem to moze mnie oszczedza nic jutro poprosze mojego zeby sie zapytal czy to na cukier czy co to....bo tam z wypiciem przezyje przed kolonoskopia pilam juz masakre wiec dam rade ale tyle czekacna wynik buuu

reklama
udało mi się wejść na chwilkę:) Nat usypia więc mam moment wolny
Calineczka, też tak słyszałam :) ale widocznie mój będzie spokojnym chłopczykiem, chociaż muszę przyznać, że coraz bardziej go czuję, to może jeszcze się rozszaleje :P
siva, pierwszy dzień w szkole jest wzruszający i ciąża też swoje robi ;)
Katherine, mi się potwierdził chłopczyk

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry