Hej Kobietki!!!!
Vinga - gratulacje na ten kredyt

Czlowiek od razu dostaje skrzydel jak wie ze cos robi juz tak calkiem dla siebie

Czikusia - trzymam kciuki za Twojego chlopa dzis!!!! Obys nie musiala zabijac ani jego ani promotora

))))
Fifka- bardz dobra decyzja z ta klinika! A co do 25 tyg - to gratuluje

))) czas zapingala strasznie
Mnie wczoraj nie bylo bo mlody jednak wyladowal przedwczoraj z goraczka ponad 39st I zostalismy wczoraj w domu...A w domku baaardzo rzadko kompa uruchamiam. Zreszta wczoraj mielismy dzien szalonych zabaw I "odkrywania" wszystkich starych zabawek na nowo

....Nie musze mowic jak wieczorem wygladal dom

))) Dzis w nocy I rano juz bylo ok wiec poszedl do przedszkola. Mam tylko nadziee ze do jutra go nic nie zlamie bo znow weekend bedzie pod znakiem "szpitalnym".
Dzisiaj za to ja wstalam z okropnym bolem gardla...ehhh mysle ze moj malzonek kochany posprzedawal nam tego swojego wirusa I musimy to odcierpiec wszyscy....mam tylko nadzieje ze sie rozwinie w nic bardziej powaznego...

Poki co bede probowala wszystkich domowych sposobow I moze jakos damy rade
a w ogole to mam ostatnio tak lenia na wszystko ze zaczynam sie obawiac czy mi dom nie "zarosnie"

bo prania sterta I do prania I do prasowania...A pogoda u mnie juz nie sprzyja szybkiemu suszeniu wiec nie moge zrobic tego rach ciach w dwa dni np.