Akuku- to takie smutne co piszesz...ale ile w tym prawdy

Niestety tez zauwazylam ze tu duzo polakow troche na bakier z kultura jest...;/ Znam takie malzenstwo, maja corke niecale 3 lata...I jak tak czasem spotkam to wiadomo zapytam co tam I w ogole...I tak ostatnio mi wlasnie powiedziala ze ich mala to tak fajnie przeklina ze szok...No I az mi oczy wylazly

Mowie jak to przeklina? A ona na to no wola do wujka: wujek ch.u.j.e.k I sie smieje.... No coz jak dla mnie to to powod do zmartwien jest raczej niz do radosci ale kazdy sobie robi jak uwaza...Pchac sie z radami wychowawczymi nie zamierzam.
To samo bylo niedawno u mojego siostrzenca (ale to juz w polsce) Wrocil z przedszkola I z usmiechem na ustach mowji do mojej siostry - p.i.e.r.d.o.l.e to...Na co ja az wmurowalo!!! Okazalo sie ze maja nowego chlopca w grupie ktory taich rewelacji uczy swoich kolegow ;/ No grunt ze interwencja byla I panie teraz pilnuja wiecej tego co on dzieciom mowi...Ale tak czy siak az sie wlosy jeza ;/
tina- no sytuacja nie ciekawa troche...wspolczuje I przytulam...Nie dziwie sie ze masz mieszane uczucia...
Fifka- dobrze ze sobie jakos radzisz z tymi zaparciami, ja o dziwo nawet po zelazie nie mam za bardzo. A w poprzedniej ciazy tylko sliwki mnie ratowaly
Jezusku rybka po grecku.....mniammmmmmmm
edith - witaj...Tak jak fifka pisze...napisz cos wiecej o sobie??? Czuj sie swobodnie I nie krepuj niczym

My wszystkie tu jedziemy na tym samym wozku

hihihih
Dziewczyny u mnie pojawilo sie swiatelko w tunelu... Pamietacie jak pisalam ze bede sama na swieta I po I ze sie obawiam jak to z Kuba bedzie wtedy itd....Otorz: wczoraj zadzwonila moja tesciowa...iiiii...zaptala czy nie maialbym nic przeciwko gdyby ona przyleciala do nas na 2 tyg!!!! gdzies tak od 4 stycznia

I czy moglaby zabrac ciocie (znaczy swoja siostre, ktora zreszta jest swietna babka

) Od razu mi sie micha ucieszyla bo nawet jesli Emma sie urodzi przed terminem (czyli przed 5-6 stycznia) to I tak zawsze te dwa tyg ktos mi pomoze ogarnac chalupe z dwojka dzieci

To pozwoli dac troche czasu na opracowanie sytemu opieki nad dwojka

kiedy juz bede sama... Strasznie sie ciesze!!! (mimo ze to tesciowa

) Tesc zostal oddelegowany do zostania w domu z psem ;p