Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kochane jestem cała i zdrowa w domu...
Dzisiaj jest spokojniej niż wczoraj, wyleżałam się, później zrobiliśmy sobie przejażdżkę bo brat męża brał ślub. Pojechaliśmy złożyć życzenia, zjedliśmy obiad i do domku dalej leżeć, bo niby ich wesele raz w życiu ale jednak w obecnej sytuacji zabawa była by bardzo głupia... w ogóle zauważyłam ze część ludzi w ogóle nie rozumie co to zagrożona ciąża bo też nasłuchaliśmy się tekstów: "No wiecie co? Możecie posiedzieć" "Nie wygłupiaj się... toż nie urodzisz..." itp itd... a mogłam w ogóle się nie pojawiać.... paranoja...
Na razie nie miałam potrzeby brać fenoterolu znowu. Co do ruchów to mały denerwuję się że coś go ściska... ale nie zauważyłam żeby coś z Adrianem miało by być nie tak...
I przepraszam ze was tak straszę...
Milusia jak bym miała chodzić prywatnie do do Pawła Kucia u Arciszewskich. To młody lekarz ale prowadził mnie na patologi ciąży z Konradem. Jedyny mądry który ze mną pogadał i miał bardzo dużo informacji. Chciałam do niego chodzić w tej ciąży ale niestety finanse zaważyły...

Dziewcztny co myslucie o imieniu Marcel ?? Czy w uk beda to normalnie wymawiac ? Pewnie marsel... hmm ..myslimy o imieniu Emil, Marcel, mi sid jeszce Maxymilian lub Maxym podoba.. hmm jeszcze musze poszukacbinnych imion.
Ps szukam dla chlopca bo jak dziewczynka to na 99 % Amelia..a ze nastawiam sie na chlopca to szukam chlopiecych. Jakies propozycje ??
i to mocno...spasmolina nic nie pomaga...boję sie bo jestem już po 2 operacjach na nerki i wiem że dalej nie jest z nimi ok i są kamienie...
sok z żurawiny pije od początku ciąży...kurde chyba szukam jutro prywatnie w szybkim tępie lekarza, bo na bank wyląduję w szpitalu jak pojadę na IP....:-(