reklama

Styczeń 2014 :)

Ania więc zapraszam do mnie, gołąbki są w planach na jutrzejszy obiad;-)

Salli, aż mi się fajnie Twoje posty czyta - kurczę, strasznie mi się Twoje podejście podoba, dobrze że taki charakter masz:tak:

A moja mała dziś od rana się tak gimnastykuje, że normalnie na chwilę mi nie chce dać spokoju:) Ale tak ten mój szkrab mnie cieszy że jakoś mi to zbytnio nie przeszkadza, chyba że się kruszynce uda trafić w czuły punkt:)
Hihi narzekałam ostatnio że nie ma prądu, za to dziś dla odmiany pół dnia nie było wody - wodociągi coś nam grzebały pod domem:-D Przynajmniej mogłam na kompie posiedzieć;-)

reklama
dziewczyny potrzebuje porady. Mamy możliwość kupienia wózka Espiro atlantic w b. dobrej cenie pełny zestaw, prawie nowy a na necie opinie różne.... może któraś miała i może ocenić?

jestem Pustiszi :)

pisze co i jak. Talony są w okładce schowane, na pierwszej stronie instrukcja użycia, dedykacja na okazję i o co w ogóle kaman z tym:)

wszystkich Ci nie podam, bo się wstydzę:) ale są takie talony ( na prawie każdym z tyłu cytat a propos:)

- dzień słodyczy ("Diety są dla ludzi pozbawionych seksu, słodycze są dla wszystkich")
- 25 całusów wybrane miejsce ("całus to nie grzech, całus to nie rozpusta, Bóg karze się całować, bo to On stworzył usta")
- wieczorek taneczny
-przytulanie ("przytulanie to taka witamina, której czasami potrzebuje każdy człowiek. Jej niedobór powoduje osamotnienie")
- śniadanie do łózka ("dzień dobry, kocham Cię, już posmarowałam Toba chleb")
- wyjście z kolegami
- lodzik ("kobieta bywa czasem użyteczną namiastką samogwałtu")
- spanie do 12
- ty wybierasz pozycję i moment
- kino
- romantyczna kolacja
- usługiwanie dzień cały
- dzień według Twego scenariusza
- dzień bez mojego focha
- jestem miła i fajna całutki dzień
- czytanie ksiażki na głos

itp, itd, dużo tego jakos....

Salii poważnie piszesz o tym uznaniu dziecka ?? Nie no szlak by to trafił u mnie było tak jak u bandytki baba powiedziała ze jak nie ma ślubu to musimy być oboje z aktami urodzeń a wcześniej nie mam mowy bo takowe dziecko musi sie najpierw urodzić zeby ojciec mógł je uznać i do tego potrzebuje dokument ze szpitala o urodzeniu !!!!! Dzis juz nie bede dzwonić ale w poniedziałek zadzwonie i zapytam moze sie u nas cos zmieniło bo kurde Julię zostawiłam matce miała wtedy 7 dni sama ledwo chodziłam bo krocze mi sie nie chciało goic a tam strome schody 2 pietra musiałam pokonać bo winda popsuta a teraz mam dwoje dzieci zostawić i znowu męczyć sie stać w kolejce i wogóle !!! Nie no ogromne dzięki za to co napisałas nie odpuszcze jesli tak jest i zalatwie sprawe wcześniej :)

oj dziewczyny ja tez cierpie z powodu bólu kości łonowej, przez to bieganie dziisaj od nocy z mala do ubikacji i teraz biegania za mała a raczej noszenia jej wszystkiego bo jest zmierzla w tej chorobie to teraz leze i cierpie

Fifka ja tak jak ty chce miec juz koniec

Kurczę Co u Anisen???????????????????????????????????????????!!!!!
Martwi mnie ta cisza:-( Przeleciałam ten i wizytowy wątek tylko pobieżnie żeby przeczytać jak wyniki małego a tu nic......................

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry