reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2014 :)

od owulacji bolą mnie dziwnie piersi i właśnie po tym rozpoznałam, że to ciąża. z Natem miałam tak samo, też bolące piersi.
ciekawe na kiedy mi termin przypadnie, miałam tylko dwie @ od ciązy, więc tylko jeden cykl obserwowałam...

reklama
Mysle ze od ostatniej @ beda liczyc..... U mnie zalezy bo ostatnio owu mialam w 13 dniu cyklu a teraz mysle ze byla w 9-10 wiec mi termin wychodzi na 31 Sytcznia 1 Luty....

Ja mam od dwuch dni taka zgage :eek: wczoraj litr mleka wypilam... dzis juz Gaviscon biore... normlanie tak pali ze czasem chce mi sie wymiotowac....

Właśnie tym ze nic nie widac na usg.ze juz powinno i ze prawdopodobnie pozamaciczna.ale wrazie czego mam przyjsc w pon.
Bez urazy ale co on chce zobaczyc w 5 tc ? Za tydzien albo dwa to juz napewno.... Zreszta przy pozamacicznej bys plamila i beta by zle przyrastala... Pozatym ciaza moze byc mlodsza... Powinien wziasc ta opcje pod uwage...

Na ratunek, na zgagę polecam migdały, w ciąży tylko one mnie ratowały bo nic innego nie działało.
Anna, głowa do góry. zobaczysz na następnym usg będzie widać. koleżanka z forum starających się też była straszona ciążą pozamaciczną, teraz jest już w drugim trymestrze.

dlatego staram sie to olewać. czytałam na forach ze u wielu kobiet nie bylo widac nic w 4-5tyg.. poczekamy zobaczymy.poki co ciesze sie swoim wspaniałym stanem :D

Anna i tak trzymac :tak: Nie denerwuj sie, Nie przejmuj i ciesz sie swoim stanem :tak:

Vinga mi banany pomagaja :-D wogole ja czesto mam zgage jak dlugo nie jem... nie wiem czmu...

A mialam wam pisac.... wiem ze to nie jest mjarodajne ale lezakuje w lozku od 5h nawet 2h przespalam i zmierzylam sobie tempke.... 37.5:eek: Mam nadzieje ze jutro rano bedzie wysoko :-D

na ratunek, rozumiem, że w ciągu dnia sobie zmierzyłaś? w ciągu dnia zawsze wzrasta temp i to sporo. trzeba ileś tam (chyba 4h) godzin przespać nieprzerwanym snem, dopiero temp jest wiarygodna. ja oprócz temperaturki i śluzu obserwowałam szyjkę i to bardzo dużo mi dało pojęcia o tym kiedy mogliśmy się starać :blink:

reklama
Mi sie tak z ta zgaga zaczelo odkad przestalam pic Cole i zucilam fajki.... Cole czasem jeszcze wypija albo inne babelki ale Jeszcze przed swietami Pilam i 3L dziennie :sorry2: i moje jelita juz nie wyrabialy.... a ze mam wrazliwe to stwierdzilam ze Z nowym rokiem zucam fajki i przezucam sie na Soki i wode :tak: i Odrazu mniej boli i mniej gazow

Vinga no w ciagu dnia z tym ze ja z lozka od 5h nie wyszlam :sorry: Wiem ze sie mierzy po 4h snu minimum. Co do szyjki to wiem tyle ze jest wyoko i miekka :-D z otwarciem nie potrafie ale mysle ze otwarta bo nasienie nie wyplywa a tak to potrafi odrazu przed sama @

Do góry