Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
wczoraj litr mleka wypilam... dzis juz Gaviscon biore... normlanie tak pali ze czasem chce mi sie wymiotowac....Właśnie tym ze nic nie widac na usg.ze juz powinno i ze prawdopodobnie pozamaciczna.ale wrazie czego mam przyjsc w pon.Anna a czym lekarz jest zaniepokojony?
Bez urazy ale co on chce zobaczyc w 5 tc ? Za tydzien albo dwa to juz napewno.... Zreszta przy pozamacicznej bys plamila i beta by zle przyrastala... Pozatym ciaza moze byc mlodsza... Powinien wziasc ta opcje pod uwage...Właśnie tym ze nic nie widac na usg.ze juz powinno i ze prawdopodobnie pozamaciczna.ale wrazie czego mam przyjsc w pon.
Nie denerwuj sie, Nie przejmuj i ciesz sie swoim stanem 
wogole ja czesto mam zgage jak dlugo nie jem... nie wiem czmu...
Mam nadzieje ze jutro rano bedzie wysoko 

i moje jelita juz nie wyrabialy.... a ze mam wrazliwe to stwierdzilam ze Z nowym rokiem zucam fajki i przezucam sie na Soki i wode
i Odrazu mniej boli i mniej gazow
Wiem ze sie mierzy po 4h snu minimum. Co do szyjki to wiem tyle ze jest wyoko i miekka
z otwarciem nie potrafie ale mysle ze otwarta bo nasienie nie wyplywa a tak to potrafi odrazu przed sama @