Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wczoraj litr mleka wypilam... dzis juz Gaviscon biore... normlanie tak pali ze czasem chce mi sie wymiotowac....Właśnie tym ze nic nie widac na usg.ze juz powinno i ze prawdopodobnie pozamaciczna.ale wrazie czego mam przyjsc w pon.Anna a czym lekarz jest zaniepokojony?
Bez urazy ale co on chce zobaczyc w 5 tc ? Za tydzien albo dwa to juz napewno.... Zreszta przy pozamacicznej bys plamila i beta by zle przyrastala... Pozatym ciaza moze byc mlodsza... Powinien wziasc ta opcje pod uwage...Właśnie tym ze nic nie widac na usg.ze juz powinno i ze prawdopodobnie pozamaciczna.ale wrazie czego mam przyjsc w pon.
Nie denerwuj sie, Nie przejmuj i ciesz sie swoim stanem 
wogole ja czesto mam zgage jak dlugo nie jem... nie wiem czmu...
Mam nadzieje ze jutro rano bedzie wysoko 

i moje jelita juz nie wyrabialy.... a ze mam wrazliwe to stwierdzilam ze Z nowym rokiem zucam fajki i przezucam sie na Soki i wode
i Odrazu mniej boli i mniej gazow
Wiem ze sie mierzy po 4h snu minimum. Co do szyjki to wiem tyle ze jest wyoko i miekka
z otwarciem nie potrafie ale mysle ze otwarta bo nasienie nie wyplywa a tak to potrafi odrazu przed sama @