jagus_87
Fanka BB :)
Inomama plan się udało zrealizować, najbardziej mnie cieszy to że dom wysprzątany i to nie przeze mnie
A do kina poszliśmy na Thora, no i trzeba lubić taki gatunek (okazało się, że my lubimy średnio), ale ogólnie film był fajny, nie nudziło się więc ok
M mi właśnie teraz przeczytał co tu piszę i zadowolony że go tak publicznie chwalę
Agagsm proszę Cię Ty mnie nie strasz, że przy porodzie namęczę się za to że ciąża u mnie fajnie i odpukać bezproblemowo przebiega...
Jejku, widzę że poród Fifki wywołał takie poruszenie, że teraz każda wzięła się ostro za przygotowania
A mój m mnie właśnie pyta, czemu ja właściwie jeszcze tej torby do szpitala nie mam
A do kina poszliśmy na Thora, no i trzeba lubić taki gatunek (okazało się, że my lubimy średnio), ale ogólnie film był fajny, nie nudziło się więc ok
Agagsm proszę Cię Ty mnie nie strasz, że przy porodzie namęczę się za to że ciąża u mnie fajnie i odpukać bezproblemowo przebiega...

Jejku, widzę że poród Fifki wywołał takie poruszenie, że teraz każda wzięła się ostro za przygotowania

. No w życiu"
nie potrzeba w trakcie porodu dodatkowych atrakcji. a umiaru w jedzeniu to ja niestety nie mam