cześc dziewczyny ;***
Sali biedna nei denerwuj nam sie tutaj ;* ale baba ja bym jej powiedziala kurde wlasnei przez takich lekarzy konowalów sie nieszczescia dzieja chodzi tu o twoja córke walcz jak lwica i nei daj sie zwiesc ma byc cc !!! ;*
Akuku to poszalałas z zakupami moglabys wyslac linka jakie sexinoszki zamówilas ;DD???
Marika rozumiem cie ;* w tym kraju jak nie zaplacisz to niczego nei jestes pewna
Vinga dziekuje za wiadomosc :** adrianek biedny ale duzo wczesniaczków to kurcze przechodzi ;( ani sie obejrza a beda w domku ;****przecierz on jest taki dzielny
Pająk ? w domu obsolutnie niech sobie zyja w swoim srodowisku a najlepiej to w afryce daleko stad, ludzie nazwozili tego cholerstwa a teraz ....br nawet nic sie nei bd dalej wypowiadac nienawidze !
Pustiszi wspolczuje kochana ci tych nieprzespanych nocy

;* kurcze ja jak na pol godziny sie przebudze w nocy to góra na siku raz to góra a i tak jestem zla

takze wspolczuje ;(
dziewczyny widze ze kłótnie damsko meskie u kazdej mniejsze czy wieksze niestety ale damy rade teraz juz ostatnia prosta :*** same niejestesmy mamy siebie
A teraz o mnie

dzien jak codzien taki sam wiec praktycznie nic nowego , nudno i ciezko ;D pociesza mnie tylko fakt ze dzidziaa siedzi sobie w brzuszku grzecznie i coraz blizzej terminu juz jestesmy

nadal próbuje z nim negocjowac keidy wychodzi ,przekupiam go codziennie tabliczka czekolady a za cholere nie chce mi powiedziec kiedy sie widzimy na tym swiecie

)))hheeh
wiem ze wszystkim nie odpisalam ani nawet w polowie ale mam skleroze bo posty czytalam wczesniej a teraz uspilam mala i odpisuje i za cholerke nie pamietam ;O