Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Blanka ja tez jestem po cesarce i na dodatek zrobil mi sie polip ktorego lepiej nie ruszac, ale moja lekarka powiedziala ze takie polipy sa czesto podwiazyane przy porodzie naturalnym ale my o takim chyba nie musimy rozmawiać, stad wniosek ze planuje cesarkę, tak sobie mysle ze jak juz jedna była to moze ze wzgledu na szew na macicy ona sie tak moze nie rozciagnąć i dlatego chyba zwykle proponuja przy drugim porodzie takze cesarkeDiablica ja też starsznie wyczulona na zapachy jestem ! Perfumy na które wcześniej miałam hopla po prostu mi smierdzą . Mąż nawet w mojej obecności wypsikać sie nie może ! Zresztą prawie wszystko "brzydko pachnie "
Anisen trzymam kciuki za bratową i oczywiście za Twoje USG .
_Hope Placki po węgiersku to normalne placki ziemniaczane tylko duże, smażone na całej patelniNa to sos jak kto lubi ja często robie z mięsem np gulaszowym , papryka, cebulka , zaprawiony koncentratem
A czasem po prostu kupuje jakiś fix do gulaszu i tym fixem zaprawiam - wiem niezbyt ambitne
I na koniec już na tależ na placka i sos daję troszkę śmietany , do tego jakaś surówka i dobry obiadek !
A zapomniałam, _Hope miałaś cc . Powiedz mi , czy miałaś juz rozmowe z lekarzem o tym jak teraz bedziesz rodzić ?

siva, witamy
jejku, jak ja bym chciała, żeby mi się tak chciało ruszyć tyłek i sprzątnąć w domkualbo chociaż gary pozmywać ehh
a nie chce,zeby bylo tak,ze jak sie dowiem,ze dziewczynka to bede jakas rozczarowana, wiec lepiej nie myslec za duzo;-)