Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Bluelovi ale sie udało , tak chcialas synusia i masz jak na zyczenie:-). Mam nadzieje ze i mi sie moje marzenie spelni i to jest coreczka...:-) Ale jak synus to tez juz go kocham :-).
dziekuje wam kochane jestescie tak mnie wspieralyscie a ja sie tak martwilam a tam u mnie w brzuszku taki wielki siurak hihi ale chodze szczesliwa))
Wlasnie przestraszylam sie o co chodzi panna
no właśnie same chłopaki....ale wiecie dlaczego....b siusiaki szybciej widac...wiec lekarze też szybciej o nich mówią....dlatego skoro ja jeszcze nie wiem, to mam nadzieje ze dziewczynka:
Cześć Dziewczyny,
trochę późno, ale dołączę, jeśli pozwolicie
Ale Was tu duuuużo, pewnie mi trochę zajmie zanim się połapię. Podglądam Was od kilku dniu, dzisiaj Wasze brzuszki - piękne swoją drogą i postanowiłam się w końcu odezwać.
Mam termin na 29 stycznia, więc tak na granicy styczeń/luty, ale mam nadzieję, że będę styczniówką.
Płci maluszka jeszcze nie znam, następna wizyta w najbliższą środę i obawiam się, że jeszcze nie poznam. Bluelovi, gratuluję syneczka, super!!!
Pozdrawiam Was wszystkie
Blue: Gratuluje!! A więc jednak będzie ten Wojtuś a nie Kornelcia :-) Jejku jak się cieszę :-)
ja mam nadzieję że u mnie będzie podobnie, ale wizyta dopiero 8 sierpnia - mój gin nie ma 3D a z tego co piszecie że można do 18 tc to już nie zdążę bo teraz mam 17/18, no i jeszcze na wakacje się wybieramy na wekeend a w tygodniu mój M nie może.
diablica...ja nie pomogę, nie mam pojecia jakie są normy..u mnie ma 6cm...nawet po cytologii nie miałam plamienia...natomiast bratowej lekarz kiedyś mówił, ze jak jest 3cm to jest super..