reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Styczeń 2014 :)

Dona, ja jako ostatnia pewnie :) Sto lat!!!

Czikusia,cieszę się, że wszystko wyszło pięknie. Dużo szczęścia dla Was :)

A z chińskiego kalendarza... dziewczynka :D oby oby

reklama
Czikusia wzruszyłam się po opisie Twojego ślubu , cieszę się, że jesteś szczęśliwa :-)
Dona sto latek kochana

Z chińskiego kalendarza u mnie teraz chłopczyk, ale Marti też miała być chłopczykiem :-D, więc ja nie wierzę :-D

Czikusia - ja sie też poryczałam czytając o Twoim wzruszeniu...cieszę się, że wszystko się udało, proszę pani, już nie panienki:)

Anisen - no! i to jest facet i mąż, a nie synek tylko! brawo. A suknia bardzo spoko, ja lubię takie spokojne, bez tiulów i fiszbinek, do tego trochę napoleońska, romantic...:)

Czikusia - ślicznie wyglądałaś, tak delikatnie, skromniutko, jak Rusałeczka bardzo bardzo ładnie naprawde i jak czytałam Twój wpis to tak się wczułam jakbym stała za Tobą piękny ślub. ;-)

Anisen - bardzo ładna taka skromniutka w sam raz.

Dona - kochana sto lat!! I i i duuuża rośnij ;-) ( zgubimy po porodzie :))

reklama
Do góry