reklama

Styczeń 2015

Femme a jak robisz pastę z tuńczyka? Uwielbiam a nie umiem zrobić :(

Kasiekz mój T mówi do mnie zawsze jak nam lepszy dzień i laze i ogarniam "ty to nie możesz się dobrze czuć, po prostu nie możesz, weź se jeszcze pompki zrób na dobitke" :)

Bada to u nas często do ugniatanych z maselkiem i śmietanką właśnie uprozona cebulka ale też boczek podsmazony na chrupko

reklama
Doggi widzialam juz ;-) spoko ja jak bede na swoim to poki co bez maszyny ale planuje cos uszyc, wlasnie jakas zabawke dla roberta ;-)

Tasia nooo juz nie moge sie docsekac. Moze w pon beda klucze to woqdniemy z Ł od razu tapety zrywac, pozniej kogos do tych cholernych futryn i dalej zobaczymy jak tesciu w pt przyjedzie ;-)

Megami odliczam dni. Jutro chyba kupimy materac w jysku bo ponoc promocja jest. Przy wydanych 150zl do 3wrzesnia masz 15zl do wydania od 4wrzesnia. Czyli troche kasy wie uzbiera kupujac materac, a bon przyda sie na kupienie np przescieradel na gumce bo takowych nie mamy ;-) materac przelezy na sklepie jakis tydzien i pocxeka na nas az sie ogarniemy;-)

Indi noo ja nie moge sie doczekac az zacznie sie dos dziac. Jak bedziemy konczyc gipsowanie zamowimy meble do sypialni i poki co wchodzimy z walizkami i materacem, ale na swoje ;-) a meble dokupowac bedziemy w trakcie ;-)

Doggi to teraz mow ile bierzesz za taka bluze?;-)

Emilchen nas tym bardziej ucieszy ze niby mamy jedno mieszkanie ale nigdy tam nie mieszkalismy, ba nawet nie spalismy ani jednej nocy :-P

Bada moj brat ma to samo. Brudne ziemniaki, brudny kotlet od surowki. To juz nie nadaje sie do jedzenia. No i chleb od ketchupu brudny lub parowka tez, mimo to ze zaraz sam ja w ketchupie macza :-P

Tasia tez tak zawsze odpowiadam. Tym bardziej dziwi mnie fakt ze obcy ludzie sie bardziej jaraja plcia mojego dziecka niz ja :-P

Jezyk u nas bez burzy wylaczaja prad :-P

Na zakonczenie pozytywnego dnia byl jeszcse basen :-) dzidzia fika chyba sie podobalo. Mi troche nogi wymasowaly masaze tylko ludzie nie patrza i przepychaja sie girami. Jednej az zwrocilam uwage bo duzo nie brakowalo jakby mi kopa w brzuch sprzedala. Jakas masakra. A teraz Ł 'relaksuje' sie grajac na kompie a ja leze i odpoczywam bo odpoczynku :-P

Bada, emilchen tak u mnie Robercik :-) niby 'podobno' ale wpiszmy :-)

Laski a gdzie ta lista co bada robi bo chyba nie widze jej :-(

Ostatnia edycja:
No to agulqa już bliżej niż dalej do swojego mieszkanka tylko we dwójkę, a niedługo we trójkę:tak::tak::tak:

Mnie też to zawsze dziwiło, a nawet złościło jak obcy czy nawet znajomi ( ale nie przyjaciele) są bardziej ciekawi płci dziecka niż my. I to gadanie jak byłam w ciąży z Cypriankiem i odpowiadałam, że będzie chłopak, a oni "oo nie udało się" no jak się qurwa nie udało!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zdrowego pięknego chłopca urodziłam i nie zamieniłabym go na 100 dziewczynek. Każdy zawsze wiedział czego bardziej chcemy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry