reklama

Styczeń 2015

Udanej soboty :-) u nas pogoda piękna

Aza no miało być dzisiaj ,ale pisze od czwartku a tu cisza ,tylko kasiekz mi odpisała ,myślałam ,że już nie aktualne daj mi czas do południa to odpisze

reklama
Bada a Suseł i Stokrotka nic nie pisały? Ja mam czas ale do 16 bo potem gości mam :)))) Zawsze np. na 13 możemy się spiknąć :))) Chyba, że chcecie poczekać na resztę dziewczyn to możemy na następny tydzień przełożyć, mi tam bez różnicy hehe...

moja fasolka bez kiełbasy wyszła ok :-) zostało jeszcze na dziś :-):-) a na śniadanie też robiłam pastę, ale z jajka, rzodkiewki, sera żóltego, cebulki zielonej i majonezu.

była u mnie kumpela wczoraj i obiecała, że będę wraz z jej przyszłym mężem przy jej porodzie!!! (jeszcze w ciąży nie jest, ale ślub już w grudniu). ale się cieszę, bo to jest moje marzenie. być przy porodzie, wow :-) i najlepsze, że to będzie capuccino kid, bo narzeczony to Afrykanin :tak:

bada, fajna lista :-), jak będę coś wiedzieć to dam znać :tak:

muszę jechać na zakupy. średnio mi cię chce, bo kupić trzeba aparat foto służbowy i robot kuchenny z firmowej składki na ślub koleżanki z pracy. czemu zawsze ja mam takie zadania wrrrrrrrrr

miłego dnia :-)

Dziewczyny, nic Wam się nie dzieje po basenie? ja średnio 2 razy w tyg jest z młodym w aqua, ale w ogóle nie wchodzę z dupą do wody...

Ostatnia edycja:
Femme, jezyk sciagnelam aplikacje na tableta (android) nazywa sie asystent ciazowy. Wpisalam date porodu wg om i mi licxy w jakim jestem tyg, ile mniej wiecej dziecko mierzy, wazy, co sie dzieje na tym etapie i odlicza dni do porodu ;-)

Też mam tą apke, bardzo fajna jest :-)
Laski dajcie mi kopa w d.upe na zapęd, bo nic mi się nie chce.
Na razie jestem na etapie kąpieli, a gdzie tu obiad itp robić.

W ogóle ciesze się jak dziecko, bo dorwałam się do płyty Grześka Hyżego i będę ją molestować cały dzień hihi

Marcioszek, to nie szalej tak z tym sprzataniem.

Ja tak sobie czasem mysle, ze nasza dzidzia to taka sieritka troche bedzie. Moi rodzice w Polsce, meza tez nie mieszkaja w Londynie, z wiekszoscia znajomych z Polski mam juz taki bardzo znikomy kontakt :(

reklama
Aza to raczej nici ze spotkania bo ja chciałam tak dopiero 15-16 bo o 13 to za wcześnie praktycznie bym za chwilę musiała wyjeżdżać

Chyba ,że reszta dziewczyn dolnośląskich chce spotkanie po południu -piszcie,
Ja za przyszły tydzień nie ręcze,bo w sumie nastawiłam się na dzisiaj

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry