Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja dziś tylko na chwilę, wczoraj o 2 w nocy moja pierduśnica wróciła z wyjazdu 2tygodniowego ale ona urosła przez ten czas i jak ślicznie juz mówi. Dziecko mi dorasta ;((((
Mój żarłoczek. Dziś nie będę aktywna i jutro pewnie też musimy się sobą nacieszyć
Aza jutro idziemy na Stefana do teścia więc odpada,a w tygodniu też nie bardzo bo już szkoła się zaczyna,lekcje i inne zajęcia naj wyżej jeszcze pomyślimy nad przyszłą sobotą
Mnie wczoraj maz wzial na przejazdzke i na kawe zabral, a wieczorkiem film obejrzelismy oby tak czesciej mial
Doggi pewnie, teraz cora najwazniejsza:-) a bluza fajna
Indi ja co prawda mieszkam w Pl, ale daleko od swojej rodziny, a mojego G to troche tacy malo zainteresowai przyszlym wnukiem, wiec tez maly jak sierotka bedzie
A mnie tak napierdziela kosc ogonowa, macica, nie wiem cala miednica. Jakby wszystko mi sie rozchodzilo. W nocy spac nie moglam z bolu kosci ogonowej! Pierwszy raz zos takiego mialam. Juz myslalam ze na IP pojade. Nospa, luteina, magnaz nic nie pomagalo.
Karpanna a ty odzywalas sie co z tym bolem brzucha?
A ja od jutra zaczynam 6 miesiąc,a to już brzmi poważnie :-)
U nad żurek został z wczoraj z czego bardzo się cieszę
Poprałam chodniki,wyszorowałam basen,złożyliśmy parasol ogrodowy,umyliśmy samochód a nawet dwa i teraz zjemy i myślimy co robić bo obiecałam dzieciom jakieś atrakcje na zakończenie wakacji skoro nie Wrocław to ja chce rowery wodne,mąż kręgle