reklama

Styczeń 2015

reklama
jeżyk, u nas zamiast kolek ulewanie ;-)

Doggi, ja kaftaniki miałam wiązane przeważnie :tak: I rampersy baaaardzo lubiłam :-D

alecta, ja rożek miałam jeden ;-) A pieluchy tetrowe to hurtem!!! Przydają się później do wszystkiego, ile mi tata ukradł do mycia samochodu to nie zliczę :-D

emilchen, ja mam siatki w oknach, a i tak się mendy dostają przez drzwi, więc Raid u nas podstawa od czerwca dzień w dzień :tak:

bada, a my ostatnio akwarium sprzedaliśmy :-D Mąż zawsze chciał, kupiłam mu na urodziny i po 2 latach mu się znudziło...

U mnie ruchy to też już norma, zwłaszcza wieczorkiem, jak leżę ;-)

Ale mi BŁOOOGOOO!!!
Miałam do wyjaśnienia 3 skargi z Kauflandu, a że pogoda cudowna, to stwierdziłam, że jadę rowerem.
Zrobiłam sobie 10,5km w 50 minut, więc tempo żółwie, a tak mi dobrze, że aż mnie roznosi!
Oj, potrzeba mi ruchu...

Indi, będzie dobrze. Głowa do góry. Trzymam kciuki za wizytujące.
Stojąc na balkonie i ściągając pranie czułam znowu takie nieprzyjemne uczucie, że brzuch mi ciągnie w dół. Postanowiłam użyć kinesiotapingu i powiem, że trochęlepiej. Wstawię wam fotkę jak to śmiesznie wygląda ;-) WP_20140905_002.jpg

Załączniki

• WP_20140905_002.jpg
    WP_20140905_002.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 50
Nulini- zazdroszczę ruchu, ja po jeździe rowerem od razu moglabym na oddział jechać.

Kurcze dziewczyny a mnie ciągle ten brzuch od środy boli i co chwile twardnieje, normalnie jakby skurcze.

Jeżyk, na takie skurcze to ja dostałam magnez z potasem. To już są pewnie braxtona-hicksa, ale i tak myślę że nie powinno się tego lekceważyć. Moja gin od razu przepisała aspargan i nospę.
Indi, taka taśma to ma za zadanie odciążyć mięśnie np. To jakby plaster. Jak go naciągniesz to w tym miejscu jakby robiło się odciążenie danej partii ciała. No nie wiem jak to lepiej wytłumaczyć ;-)

jezyk mi lekarka powiedziała, że jeśli będą bóle podbrzusza (w sumie już teraz brzucha...) to nie oglądać się tylko brać buscopan forte (max. 3 razy dziennie, mi się zdarzyło wziąć max. 2 tabletki jednego dnia - w jakimś odstępie czasu) i leżeć.
Moja koleżanka miała ciążę leżącą a mimo to ciągle bóle i brała buscopan praktycznie codziennie, dziecko zdrowe :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry