reklama

Styczeń 2015

Agulqa, a o remoncie to Ty mi nawet nic nie mów...
U nas dopiero co był, a już by się koleny przydał, bo Ł oczywiście wielu rzeczy nie zauważał typu nierówności na ścianach...
Jak wejdziesz do Tymka pokoju czy na przedpokój to na pierwszy rzut oka wszystko pięknie, ale ja jestem taka, że dla mnie liczą się szczegóły i jak coś zauważam to mnie zaraz szlag trafia.

U nas dzisiaj ładnie słonko świeci, ale wiatr jest dość chłodny.
Mam nadzieję, że deszcze szybko nie wrócą.

reklama
Alecta mam to samo. Albo robie dobrze albo wcale. Dlatego my zdecydowalismy sie zaplacic zeby bylo ok. A w sumie mega drogo koles nie wzial biorac pod uwage to jak sciany wygladaly po zdjeciu yapet...

Alecta, super ubranko :)

Agulqa, Twoj chyba ma ciazowy mozg zamuast Ciebie :)

Wcxoraj pod wuecxor mnie zlapal taki bol brzucha jak na okres. Nie wiem co to bylo, ale przez to mialam schuze ze co cgwila latalam do kibla sprawdzac czy mi krew nie leci :(
Poza tym maly sie wierci. Dziwbe uczucue, takie jakby tiki nerwowe w brzuchu. Macie tak?

Indi ojjjj tak :-D z objawow ciazowych ja mam apetyt i tyje a Ł ma skleroze ciazowa, szaleja mu hormony, tyje bardziej ode mnie, lapie dola bez powodu i generalnie nie ma pojecia o bozym swiecie :-P
Co do wiercenia to tez mam. Jak ma czkawke chyba. Regularnie w jednym miejscu tak brzuch skacze ze szok ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry