reklama

Styczeń 2015

reklama
karpanna koniecznie podaj rozmiar kurteczki i innych np. jak ja czegoś szukam zawsze w tytule wpisuję rozmiar np. piżama 98. W opcjach też powinnaś podać, bo ludzie tak wyszukują (inaczej nikomu nie chce się przegrzebywać przez setki stron z rożnymi rozmiarami) i masz większe szanse że trafią na twoje ciuchy i kupią - polecam. W zeszłym roku sprzedałam multum ciuchów, więc to taka dobra rada;)

laydeek
dzięki za mapę!

alecta :DDD

Dziewczyny a ja chyba zaczynam czuć dzidzię. W końcu :-)
Okazuje się że ja tak już miałam od jakiegoś czasu nieregularnie ale teraz już coraz częściej - zwłaszcza rano i wieczorem. Dopiero moja gin mi uświadomiła jak szukała tętna ostatnio. Mówi do mnie: ruchy to już Pani musi chyba czuć taka wiercipięta. No i rzeczywiście teraz już wiem czego mam wyczekiwać

alecta, sponio, mężowie tacy są!!! Nam się wczoraj garderoba zwiększyła o różowy sweterek i mąż dałby sobie głowę uciąć, że to Tosi, musiałam dzisiaj odnieść :-D

bada, ja lubię czytać i jak mi mąż na mikołajki książkę kupił, to się popłakałam, bo w życiu mi książki nie dał! :sorry:

jeżyk, no mam identycznie! Jak ja jestem w domu, to mój mąż chyba chowa mózg do szuflady, palcem do tyłka nie trafia, ale jak jeżdżę na zloty, to spokojnie daje radę ze wszystkim i radzi sobie wzorowo! :-D

Pojechałam z tatą na grzyby, natargaliśmy kozaczków i totalnie mi się odechciało sprzątać, a miałam zamiar dzisiaj ogarnąć
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=

Matko, dlaczego ja tak kocham porządek jednocześnie tak nienawidząc sprzątania
IEII9KXBQxSRVcJBCPSHIIAsyIbJmQCkDIEHFHjF8AMU9UHwQwzFUaLMBLPTwZ8AcaHSAQAYTqOOLCip8IU05CbyzQSyDVPfMCANk0wEdmYSxix3MJAPNN80gwA44ZEBy1UA64ECKN0h8kkAGogjhpyjAuIHOH9MQgAMEBU2BQyirNNBAEkkAISmklNYQByUH6VBARZxKVACiAwUEADs=

A jeszcze co do męża, to mój KOMPLETNIE się nie orientuje w terenie!
Jak mnie ktoś mówi, że trzeba pojechać tu i tu to w momencie wiem, jak jechać, a on nie, w obcym terenie to samo, wiem, w którą ulicę skręcić, żeby wyjechać tam, gdzie chcę, a ta sierota się miota :-D
Nie ma zadatków na taksówkarza :-D

Nulini to mój najpierw na wszelkie okazje kupował mi suszarkę,prostownicę,depilator,szczoteczkę elektryczną,lokówkę itp. i jak już mu się pomysły skończyły to kupił mi całą serię Magdy M na dvd a teraz książki-cała seria Dana Browna ,teraz te Igrzyska w trylogii itp.:happy:

a mój mąż tak samo -brak orientacji w terenie-i zawsze mówi,ze bez swojej nawigacji nie jedzie (ja jestem nawigacją )

Ostatnia edycja:
reklama
bada, ja właśnie dostałam INFERNO Browna i zaskoczył mnie niesamowicie, bo niedługo wcześniej pożyczałam od znajomego Anioły i Demony, więc musiał podpatrzeć :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry