Nulini co do terenu to jak mi Ł robi za nawigacje w inie bo dobrze miasta nie znam i pytam prosto czy w lewo to mowi w lewo, ja skrecam a on sie drze na mnie "no przeciez mowilem ci ze w lewo!!!" Badz madry i pisz wiersze. Musze go nauczyc ktora to prawa a ktora lewa reke bo bedzie lipa jak prawka nie zda przez to

albo ostatnio gdzids jechalismy i bylo rozwidlenie, mozna bylo jechac w lewo lub prawo i to wszystko, pytam gdzie jechac a on ze prosto. No je.blam po prostu

kocham go za ta niezaradnosc tylko jak przy dwojce dam rade
Jezyk jak tez orientacji zz dobrej nie mam, ale nauczulam sie jezdzic samochodem z yanosikiem

noo i oczywiscie umiem wrocic w miescie do samochodu a to juz cos ;-)
Doggi to dlatego kaza przed ciaza wszystko leczyc... zdrowka i oby bylo lepiej ;-)
Euforia gratki corci i najwaznoejsze ze zerowo rosnie :-)
Susel moj tez potrafi wyjsc bez portfela. Albo organozuje wyjazd na zakupy pt "chodz kochanie cos ci kupie" i przy kasie szuka portfela ktory lezy w domu i zakupy obracaja sie w "chodz kochanoe cos mi kupisz"

poza tym wspominalam juz ze ostatnio z grzybow wrocil z kilkoma grzybami i bez telefonu? "Ojej kochanie wypadl mi przez ciebie bo nie dzwonilas. Jzkbys dzwonilz to bym slyszal " ;-) ja niedobra baba jestem

na szczescie telefon to chyba moja druga komorka w zyciu wiec tesciu sie smial ze wart 17zl

ale mneijsza o to. Jest sierota i tyle, byly tam moje sliczne zdjecia za czasow ciemnych wlosow i 60kg... a teraz dziki pewnie ogladaja i sie smieja :-(
Alecta mnie Robercik uspil. 2h chyba spalam. Snila mi sie poprzednia praca
Laydeek a gdzie Ty sie pakujesz bo chyba mi cos umknelo?
Tasia mnie tak z pradem ostatnio zalatwili :-\