reklama

Styczeń 2015

reklama
Hej ... :-( Nina ma zapalenie płuc wprowadzili jej drugi antybiotyk w przyszłym tygodniu nici ze szkoły :sorry: szkoda że pierwszy miesiąc a ona już zaległości będzie miała...

jakoś tak nie mam czasu was na bieżąco śledzić ciągle coś robię jakaś perfekcyjna pani domu mi się wkręciła :-p chodzę sprzątam i gotuje w kółko haha nie poznaje się :-D
Teraz właśnie się pieczę kaczuszka ... :cool2:

Hahahahahhaa dobre jesteście z tym owłosieniem :-D :-D się naśmiałam :-p

AGULQA - o to jak mój wszyscy się śmieją że jak Kuba przychodzi na obiad to musi być ketchup w lodówce :-p :-D

ALECTA - weź mi zapakuj w słoik i wyślij tej zupy :-D :-D jestem bardzo ciekawa jak smakuje :-p Matko jaka śliczna Twoja córcia !!! jakie oczy piękne po Tobie, no szok modelka mała :-) czapka też fajna, a mąż dobry :-D :-D hahahahhahaa dobra ta skarpeta dla męża :-D :-D

NULINI - serniczek z karmelem ... o mamusiu ♥ ! To moja mama jest jak Twój mąż :-D ostatnio była akcja poszukiwawcza bo się na grzybach zgubiła a telefonu nie miała :baffled: :-p ... ja uwielbiam książki Browna ale przez inferno od pół roku jeszcze nie mogę przebrnąć :-D przerwałam w połowie i nie mogę się dalej wkręcić .... nie widzę Twojego zdjęcia :sorry:

JEŻYK - oj ja to i bez ciąży jestem taka zapominalska ... :-p

GOSIA - zdrówka ;-) oj dawno wątróbki nie jadłam... muszę nad tym pomyśleć :-D

MCPEARL - oby nic Cię nie rozłożyło ;-) a na co ty uczulona ?

LAYDEEK - dzięki za linka do mapy :-)

YGGAM - fajnie że w końcu czujesz ruchy :-)

DOGGI - o kurde widzę że nie za ciekawie u Ciebie jeszcze ząb doszedł :sorry: współczuje i ściskam, kuruj się i odpoczywaj ! :-)

EUFORIA - gratuluje córeczki ! :-)

TASIA - mi tak ostatnio prąd odcięli a ja bez prądu ciepłej wody nie mam :confused2: jakoś przetrwacie te zęby ;-) u nas udało się bezboleśnie ciekawe jak będzie teraz ...

No przebrnęłam :-D
Widzę że dzisiaj nie tylko ja u dentysty byłam :-p u mnie na szczęście bezboleśnie no i na NFZ więc zrobić zęba za free to już coś :cool2::cool2:

Ja się wykończę. Pół mordy mi spuchlo wyglądam jak chomik i jak bolało tak boli nadal ;( ja pierdziu za co?!

Dobre chociaż to, że tesciowa jak zobaczyła jak mi pięknie spuchlo to postanowiła zabrać Ole na weekend do siebie żeby ten stan zapalny w spokoju mi minął.

Femme lepiej zeby w domku zostala a zaleglosci nadrobi. Madra dziewczynka jest na pewno :-) mam nadzieje ze choroba szybko ustapi
Femme macie bojler do wody? Jesli tak daj rady jak korzystac by super rachunkow nie nabic, my bedziemy tak miec a ja w zyciu tak nie mialam i zastanawiam sie jak to rozwiazac by bylo tanio ;-)

femme, jak się wczuwasz w perfekcyjną panią domu, to wpadnij do mnie ogarnąć! :-D Biedna Ninka, zdrówka dla niej!!! :-(

Doggi, witaj w klubie!!! Mnie ból już tak promieniuje, że pół ryja mnie boli, ale tabletę chcę wziąć dopiero na noc :-( Masakra, nadal mam nadzieję, że to boli od grzebania, a nie jakiś stan zapalny :-(

NULINI - spoko za kawałek sernika :-D szkoda że tak daleko ;-)

A jeszcze miałam pytać czy wy czujecie ruchy u góry ? (albo czułyście w okolicach 20 tygodnia) bo ja tylko na dole i się zastanawiam czy to normalne .... ;-)

Pewnie dziecko lubi taką pozycję :-D Czuję i u góry i na dole więc wyjątkowy wiercipięta.

Ja dziś ogarnęłam trochę kuchnię, kupiłam inną suszarkę do naczyń, miałam plastikową - syf że szkoda gadać, doszorować nie szło.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry