reklama

Styczeń 2015

reklama
McPearl wracaj do zdrowia!
Femme zdrówka dla Niny!
Ja Manie też czuję nisko :)

Pojechałam po dzieciaki do przedszkola i później standardowo zostaliśmy pod blokiem.
Dzieciaki się wyszalały i pojechaliśmy do Biedry na zakupy.
Jutro wyślę męża na rynek po dynie mniam mniam i znów będę się zupą objadać :-D
No i oczywiście sernikiem :P

Kupiłam sobie jakieś nowe cytrynowe Frugo i już więcej go nie kupię.
Pyszne jest, ale wypiłam pół szklanki i dostałam takiej zgagi, że myślałam, że umrę.
Już powiedziałam Ł. że jutro koniecznie musi do apteki po coś podjechać, bo mleko przestało pomagać.
Efekt jest max 15 minutowy :/

Proszę mnie humanitarnie dobić :confused2:

U mnie w katarze najgorsze są zatoki, jak mi zawali, to schodzę z tego świata, pomaga niezmiennie od lat Xylorin, ale szybko się od niego uzależniam :-(
Do tego gęba mnie tak napiep.rzała, że już po 18 musiałam wziąć prochy, bo po ścianach chodziłam :baffled:

Nulini łączę się w bólu! Ja o 16 wzięłam apapy dwa bo juz tynk żarłam ze ścian i chyba antybiotyk zaczyna działać bo apap nadal działa a nie to co w nocy po pół godziny znów masakra. Ale to jak jestem spuchnięta to śmiech na sali, t jak wpadł na chwilę do domu z pracy się tylko uśmiechnął i powiedział "mój malutki buldożku" naprawdę masakra :P

Nulini- my na zatoki też chorujemy, ja masakrycznie, miałam nawet spuszczane, Kacper trochę mniej. Weź sprawdź, bo nie chciałabym wprowadzać w błąd, ale chyba w ciąży można Sinupret, a on jest własnie na ostre zapalenia zatok, A Xyzolin można w ciąży??
Poza ciążą używam lampę czerwoną jak tylko zaczynam je czuć i powiem Ci, zmniejszyła moją częstotliwość zachorowań o połowę, no ale w ciąży ponoć nie można.

Znalazłam
SINUPRET - Encyklopedia Leków - Przychodnia Internetowa - PRZYCHODNIA.PL

Ostatnia edycja:
Czy Sinupret można na katar czy nie moja gin mi go zapisuje. Teraz też dostałam. Zobaczcie, 2-3 dni złej pogody i ile nas rozłożyło? Moja gin mi się tylko zapytała z przekorą czy tak już będzie do końca ciąży ;-)

reklama
Nulini mi normalnie tez nie pomaga ewentualnie lekko łagodzi dlatego zdziwiona jestem ze działa dziś i to juz 5 godzin zaczyna mnie znów trochę rwac ale w nocy takie uczucie miałam po 20min "działania" a po kolejnych 10min yo juz była znów masakra :( ale u mnie to chyba zasługa antybiotyku dentystka mówiła ze juz jutro nie powinno w ogóle boleć a dziś wieczorem może (nie musi) być juz trochę lepiejavty byłaś u dentysty/lekarza?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry