reklama

Styczeń 2015

reklama
Nulini, to widzisz, może Cię Twój gin obejrzeć, osłuchać...
Nockę dzisiaj miałam średnią. Budził mnie ból gardła i katar. Ale na szczęście rano jakby lepiej. Mogę przełykać bez bólu. Za to mój M. obudził się z bólem gardła jak na złość. Młodego myślałam dzisiaj wydelegować do babci, może się nie zarazi.

Mcpearl- a goraczkowalas? Bo jeśli tak to zarazki już zdążyły się rozprzestrzenić, ale za to będziesz mogła spokojnie wylezec chirobsko jakby babcia wzięła młodego :)

McPearl, mój gin to się nadaje do tarcia chrzanu, a nie badania :baffled:

Doggi, wczoraj poszłam spać o 21.30, żeby właśnie uniknąć bólu, w nocy się kilka razy budziłam, ale nie bolało. Teraz też nie boli, chociaż jak dotknę szczęki to czuję ból, ale póki co sponio... Tylko że u mnie jazdy zaczynają się wieczorem :-(

Jadę na grzyby, taka piękna pogoda! :-D

My też dziś mamy w planach grzyby, ale po południu. Mam nadzieję, że ta mgła się rozejdzie, bo zapowiadali ładną pogodę.

A młode dziś przechodzi samego siebie, lata w brzuchu jak szalone :D

My dzis mamy sloneczko i dosyc cieplo. Odwiozlam Ł do roboty bo musoalam do nomi jechac kupic cos panom "na budowe" ;-) ladnie im to idzie. Niby zejdzie do komca wrzesnia ale poki co widac postepy wiec jest ok :-)

My dzisiaj idziemy wreszcie do znajomych, których poznaliśmy na wakacjach. Młody zasnął po 11 także nie będzie taki marudny bajok ;-)
W Krk szaro buro i ponuro w dodatku coś padać zaczęło. .poza tym to mój szanowny ukochany od rana się za porządki zabrał. .a on jak sprząta to jakby tornado latało po mieszkaniu :D

Dzień dobry mam dzisiaj mega lenia i nie mam zamiaru ruszać się z łóżka :-p

Piękna pogoda a my w domu musimy siedzieć ... ja mam ochotę spać cały dzień :confused2: dobrze że kaczka z wczoraj została to tylko ziemniaki obrać trzeba

A my z tesciowa odgrzejemy sobie na obiad pierogi. Tata pojechal, Ł w pracy a kacha jak zawsze ma wszystko w dupie. Dzis wrocila o 5rano do domu mimo ze dzwonila wczoraj ok 21 ze juz wraca i jej chlopak bedzie tu spac. Potem juz przestala odbierac. Wrocila o 5, wyspala sie i wlasnie wychodzi kupic sobie nowy tel. A tesciowa o 7.30 z nocki wrocila i wlasnie wstala by w mieszkaniu posprzatac... no i na 19 znow na nocke idzie

reklama
Mnie dziś nosi, jak zwykle w sobotę, ale portfel nakazuje stopować :confused2:

W Lidlu są w promocji lody Stracciatella za 5,50zł, zabierzcie je ode mnie, bo już pół pudełka zjadłam :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry