reklama

Styczeń 2015

Ledwo żyje :P
Sernik w piekarniku, zupa dyniowa się robi, krewetki w paście curry z mlekiem kokosowym + ryż jaśminowy również, a dzieciaki, że wybredne jedzą paluszki rybne.
Na 16:30 idziemy do znajomych, a ja dopiero odżywkę na głowe nałożyłam.
Ogólnie dziś jestem ze wszystkim w ciemnej du.pie :-D

reklama
Nulini- a na grzybach bylas?

My jednak poszlismy wczesniej, teraz będę robić obiadek, a potem leżeć i pachniec. Pogoda zrobiła się super, ja pochodzilam po ścieżkach w lesie, dzieciaki po największych chaszczach, a pies kursował miedzy nami i biedny nie wiedział kogo ma pilnować. Także wszyscy szczęśliwi:)

Nie, obchodzi się u mnie bez gorączki, przynajmniej na razie.
Już młody miał zostać u mamy ale mój inteligentny mąż poszedł się pyta czy jedzie z nami i przyczłapał się do domu.
Sio katarze, sio...nawet przespać się nie idzie bo męczy. Strasznie nie lubię być chora, a już wcale y jest ładna pogoda...

Ale tu dziś spokój :-)

Będę robić ten sernik NULINI jak mi mąż składniki przywiezie :-D boże ile ja słodkiego pochłaniam :-P dobrze niech dupsko rośnie :-P

Mam ochotę sobie w coś pograć chyba cywilizacje ściągnę :-)

Mcpearl zdrówka bidulko

ALECTA poproszę przepis na krewetki ostatnio miałam ochotę a nie wiedziałam co z nimi zrobić

AGULQA my przez 3 dni zajadalismy pulpety w sosie śmietankowym pycha i chwilka roboty ;-)

McPearl, ja się od tego kataru WYKOŃCZĘ!!! :wściekła/y: Normalnie szlag mnie trafia i szczerze mam ochotę się powiesić!!! :wściekła/y: Mój mąż też ma czasem takie akcje, że już już się Młodej pozbywamy, a on się jeszcze 100 razy upewnia, aż w końcu Młoda zmienia zdanie :baffled:

No i o 15 Ibuprom :eek: Masakra, tak mnie nawala, że łzy mi ciekną ciurkiem :-(
Jutro do babci jedziemy na obiad, to poproszę dziadzię, żeby mnie umówił na poniedziałek do denta :-(

A w ciąży można ibuprom??? Mi ginka bezwzględnie go zakazuje, zawsze zwraca uwagę że jak cos to tylko paracetamol!! Już czwartą ciąże tak mi przypomina.nawet czytałam o ibupromie i zakazują!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry