reklama

Styczeń 2015

reklama
Dziewxzyny, zycze Wam zeby te bole poszly precz!

A mi dzisiaj przyszedl moj ciazowy journal I zaczynam go uzupelniac. Kiedys go dam nasxemu synkowi, jak sam bedzie oczekiwal dzidziusia :)

Załączniki

• 1410554647116.jpg
    1410554647116.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 42
jeżyk, ja od zarania dziejów mam tak, że jak tylko położę się spać, to w momencie mam nos zatkany i muszę oddychać buzią. Teraz to mi już zwisa, ale jak miałam okres spotykania się z facetami to był koszmar, zawsze musiałam mieć ze sobą na noc Xylorin, bo tak głupio ziajać paszczą kolesiowi całą noc :baffled: Kiedyś miałam robione badanie zatok, ale nic z tym dalej nie robiono... Teraz tego Xylorinu użyłam 2 razy na noc, a ten Sinupret to w kroplach czy drażetkach brać?

Doggi, u dentysty byłam w czwartek i odkąd puściło znieczulenie, to boli, bo głęboko grzebał w tym zębie :-( A do lekarza nie idę, póki mam sam katar i nic ponad to, to walczę domowymi sposobami...

Dobra, idę się szykować na USG :-D Mam nadzieję, że mąż zdąży wrócić z pracy :-p

Nulini powodzenia na usg ;-)
U mnie chorobsko na szczęście się nie rozwinęło. ..uff
Młody wczoraj w żłobku znowu nie spał ale też nie płakał, panie chyba stwierdzily że nie ma sensu go kłaść bo i tak nue zasnie. Siedział, bawił się, czasem leżał :-) w domu był za to strasznie nieznosny z niewyspania...

Nulini i nic nie przeszło? Masakra! Chociaż u mnie dziś tez juz miało być lepiej.... Nie jest, morda jeszcze bardziej napompowana ale przynajmniej w nocy spałam i dopiero o 7 ból mnie obudził

Powodzenia na usg!!!!!!!

Nulini- ja mam w kroplach, bo w razie czego daje dzieciom.

Doggi- polecilabym zatrucie dymem z papieroska, ale w Twoim wypadku niewskazane.

U nas mgła że świata nie widać. Na dodatek szczepienie psa, ale mąż się zaoferował, że to on pojedzie :)

Ostatnia edycja:
Jeżyk ja też zawsze dymem zatruwałam ;-)

Nic mi się nie chce robić.
Męża muszę oddelegować do kuchni żeby śniadanie zrobił, a później na rynek po dynie.
Mieliśmy iść do parku, ale kolega napisał wczoraj żebyśmy wpadli coś chlapnąć tzn mój mąż będzie se chlapał, a ja będę go kontrolować.
Oby ciepło było to dzieciaki będą mógłbym dworzu pobiegać, bo oni w domku mieszkają.
Nawet dobrze mi się dziś spało.
Padłam jak pet chociaż nie miałam za bardzo po czym być zmęczona i w nocy tylko raz na siku się obudziłam :-D

reklama
Nulini & za usg

Ja wczoraj padlam przed 22. Ł wyszedl biegac a ja chyba po 20sec juz spalam. Dzis od rana kreci mi sie w glowie :-( tesciu juz pojechal i przyjedzie dopiero 23 grudnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry