reklama

Styczeń 2015

Żelka, dzięki. możesz usunąć. nie ma takich rumieńców. w ogóle ma normalną skórę na twarzy.

Dziewczyny, dziękuję Wam, ale uczucie tej bezradności jest takie dołujące :-(

Megami, wiem, wiem. już chyba wszystkie artykuły w necie o 3dniówce przeczytałam. i myślę, że fakt bycia za granicą powoduje, że martwię się 100% bardziej niż w domu.

reklama
młody wstał. są różowe plamki na brzuchu i klatce piersiowej. za uszami. póki co chyba tylko 2 na plecach. podniosło mnie to na duchu. ale stres o dziecko w brzuchu pozostał choć z całych sił wypieram złe myśli.

bada, dobrze wiedzieć. nawet nie byłam tego świadoma, że coś za darmo ciężarnym się należy. możesz macie jeszcze jakieś inne fajne ciekawostki? :blink:

a ogólnie wizyta u dentysty w ciąży to tylko ze względu na stres jest odradzana (zawsze polecają leczyć zęby przed planowaną ciążą :cool2:)?

Emilchen moje nie wyszly poza dziaslo tzn jedna bo o niej wiem ;-) jest schowana w dziasle i to krzywo. Raz bolala ale lekarz zrobil rowek w dziasle i owinal wokol niej lekarstwo na nitce, na drugi dzien to wyjelam i bolu od teho czasu nie mam. W ogole nie pamietam ze cos bylo nie tak. Bol byl okropny to fakt, ale trwal jeden dzien ;-)

Czy ktoeas z was ma tel na windowsie i korzysta na nim z bb?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry