reklama

Styczeń 2015

reklama
mcpearl, powodzenia! trzymam kciuki.

mi sie ostatnio nic nie śni :confused:

a młody wysypki już prawie nie ma. ale żeby nie było tak pięknie to ma kaszel, fuck! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: czytałam, że po 3dniówce to się często zdarza, ale ja dziękuję już za stresy i zmartwienia, czy dotrwamy tu do końca pobytu. ja pierdziele :angry:

miłego dnia Laski!

Doggi toc to facet jest :-P jeszcze by sie zmeczyl tym obracaniem ;-)

Unita ja soboe nie zycze by moje dziecko bylo aktywne po nocach ;-) tak jak ma to teraz w zwyczaju :-P

Mcpearl tzn ze porod tez bedzie szybki;-) && za mgr! Ja sie nie moge zebrac by isc na studia. Niby chce, ale finansowo lipnie :-( no i dojazdy do innego miasta juzxprzerabialam :-(

pisałam wczesniej i mi się pokasowało na komórce, więc siadłam do kompa.

sprite cieszę się, że młodzież już lepiej i bez gorączki ... możesz trochę odsapnąć i uspokoić nerwy.

Nulini gratki :tak:

Doggi dobrze, że chociaż troszke już lepiej sie czujesz ... oby teraz opuchlizny szybko zeszły.

Agulqa mojej koleżanki syn w trakcie porodu obrócił się z pozycji główkowej do pośladkowej ... juz przy bólach partych i 10 cm rozwarciu ... skończyło się cesarką, także nigdy niewiadomo co nam berbecie wywiną

McPearl współczuję beznadziejnej promotorki i stresów z pisania pracy. Sama pisałam prace w ciąży z T, ale moja Pani promotor była kochana i jak jej coś nie pasiło to przeredagowywała i nanosiła jakieś drobne poprawki odrazu i zaznaczała tylko, że tutaj coś tam robiła. Złota kochana kobieta. Tobie zycze,żeby to Twoje babsko przyjęło Ci prace, potem szybkiej obrony i z głowy ... może już magisterkowa zła passa się skończy Trzymam kciuki.

Mi się porody naszczęście nie snią ... ostatnio padam tak zmęczona że wogóle snów nie pamietam. dziś ciśnienie beznadziejne i glowa mnie od samego rana boli.
Miłego dzionka dziewczynki :)

Nulini moje gratulacje!!! Wspaniała wiadomość, szkoda tylko że ludzie tak nie liczą się z czasem innych.

Śmialiśmy się, że kto bogatemu zabroni, kut.asy dostają 100zł za każdego egzaminowanego, a wczoraj na jednym egzaminie było nas 18 osób, normalnie robota marzenie :baffled:

McPearl, kciuki zaciśnięte!!! Będzie dobrze!!! Ja też nie mogę się cieszyć ciążą, bo cały czas nerwy przez pracodawcę :-(

Megami, jak ja się broniłam, to Młoda miała 8 miesięcy :-D I też przy niej pracę pisałam :-D

sprite, a macie tam coś na kaszel ze sobą?

A mnie się te "aktywności" z Tosią wcale nie sprawdziły :-D
Wierzgała przeważnie wieczorami, koło 22, a po porodzie o 20 już spała, bo od początku ją tak uczyliśmy :-D
Teraz Gutek najbardziej szaleje koło 20-21 :tak:

reklama
Agulqa Lumia 610 to mój najbardziej znienawidzony telefon.
Jak mi klient przychodził z tekstem, że mu mms-y nie działają czy coś to miałam ochotę go wyrzucić z tym telefonem.
Fakt, że windows 8 jest o wiele lepszy zwłaszcza po aktualizacji do Amber, ale ogólnie nie lubię.
Ja często wgrywam coś do telefonu, zmieniam, a na windowsie to se mogę co najwyżej kolor tła i kafelków zmienić.
Za jedyny plus uważam to, że nie łapią się go wirusy co w andku niestety często się zdarza.

McPearl o fuck co za głupia baba. Powodzenia z mgr!
Widocznie poród byl ekspresowy i bez bólu, oby w realu też taki był ;)

Sprite będzie dobrze z młodym :)

Ja ogólnie coraz bardziej skłaniam się jednak ku cesarce.
Bardzo chciałabym urodzić sama, ale każdy z kim rozmawiam odradza mi porod u nas w szpitalu.
No nie usłyszałam ani jednej pozytywnej opini.
Stwierdziłam więc, że jak mam się żreć z położnymi rodząc to wole od razu się na to cc zgodzić i przynajmniej wtedy będę miała pewność, że mój gin przy mnie będzie, a on dobrze wie jakie tam baby są i jak trzeba to je zawsze temperuje.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry