reklama

Styczeń 2015

Agulqa ja też ostatnio powiedziałam Nikoli, że to Marysia zjadła jej czekoladke :-P

Kurde siedzę i robie czapkę dla Tymka, ale oczy mnie tak bolą, że co chwilę musze przerywać.
Chyba czas odszukać okulary...

reklama
Nulini masakra jakaś z tą szefową... :angry::angry:

hehehe mój chyba-syn (kurcze, muszę jakieś imię w końcu wybrać, bo beznadziejnie tak bezimiennie) też mega głodomor :-D

nulini ale jak w pip rozkładają ręce..kurde od tego są. może jakaś pusta babeczka się trafiła. przecież to na szkodę ciężarnej działanie. nie wiem, może jakiś prawnik? kurde, co za typiara z tej twojej szefowej...i jej kłody pod nogi!

Mój mąż jest z CC i to sprzed ilu lat, teściowa miała narkozę bo innych znieczuleń wtedy nie było, zabrali jej dziecko na wiele godzin bo takie były czasy - i żyje i miewa się dobrze :tak:Są takie sytuacje, że trzeba i koniec. Wiadomo, że poród naturalny lepszy, jeśli wszystko jest w najlepszym porządku, ale nie w każdym przypadku! A wpędzanie matek w poczucie winy za CC to już w ogóle porażka :sorry2:

Nulini współczuję przejść z szefową...

Nulini nie rozumiem jak to w pipie rozłożyli ręce, to od czego oni są.
Najłatwiej powiedzieć, że sytuacja zagmatwana radź se pani sama.
Ja bym próbowała do skutku, bo nie może być tak, że jakaś pinda nie ma czasu przyjechać podpisu złożyć

Alecta noo oczu lepiej nie meczyc. A co do jedzenia to masakra. Czuje sie jak z malym tasiemcem ;-)

Doggi moj to samo. A dzis zazyczyl sobie chlebek z pasztecikiem i pomidorkiem i na obiad zurek :-P

Nulini wspolczuje. Myslalam ze Ci sie jakos to ogarnie :-\

Agulqa ja zawsze mówiłam, że dziecko w brzuchu to trochę taki mały pasożyt, bo siedzi sobie tam za darmo i jeszcze wysysa z nas co najlepsze ;-)
Za to później odwdziecza się swoją miłością :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry